Deurgordijnen 

Kijk jij ook zo uit naar de warme dagen waar je de ramen en deuren heerlijk open kunt gooien, maar verheug je je absoluut niet op de muggen en vliegen die dan binnenkomen? Dat los je op met een deurgordijn! Een deurgordijn, ook wel vliegengordijn genoemd, is nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Daarmee voorkom je dat ongewenste insecten door het huis vliegen en kun jij alsnog frisse lucht binnenlaten. Ontdek de deurgordijnen van Jekra!

79 items
Filters

Wat is een deurgordijn?

Een deurgordijn is, zoals de naam doet vermoeden, een gordijn dat aan de deur wordt gemonteerd. De gordijnen zijn ook wel bekend als vliegengordijnen, omdat ze vliegen en andere insecten buiten houden. Een deurgordijn is ontzettend gebruiksvriendelijk, omdat je gemakkelijk door de strengen kunt lopen. De deurgordijnen zijn ook ontzettend effectief, omdat ze nauwsluitend zijn. Wij krijgen regelmatig vragen of vliegen niet gewoon door de strengen kunnen vliegen, maar dat is niet het geval. De strengen van een deurgordijn bewegen langs elkaar en worden daardoor licht statisch. Insecten krijgen daardoor geen kans om binnen te komen.

Ons assortiment deurgordijnen

Naast effectief zijn de deurgordijnen ook decoratief. Deurgordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in veel diverse modellen, kleuren en materialen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen en kralen vliegengordijnen. Het is maar net wat jij mooi vindt! Ben je daar nog niet helemaal over uit? Dan kun je bij Jekra gratis kleurstalen bestellen. Maak kennis met de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze deurgordijnen. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen.

Wil je een deurgordijn kopen dat bij je interieur en stijl past? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment! Wij kunnen ieder deurgordijn op maat maken. Of je nou op zoek bent naar een standaard maat, 90×220 cm of 100×230 cm; of een andere maat, wij kunnen de gordijnen maken in de maat die jij wenst. Op de productpagina’s van onze deurgordijnen kun je de gewenste maat en kleur aangeven. Kies de gewenste afmeting en kleur en bestel het mooiste en beste deurgordijn om insecten buiten de deur te houden.

Service van Jekra

Een deurgordijn kopen bij Jekra betekent twee dingen: kwaliteit en een goede service. Alle deurgordijnen worden kant-en-klaar geleverd, waardoor je ze makkelijk kunt monteren en er direct van kunt genieten. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een snelle levering en gratis verzending. Onze gordijnen zijn namelijk binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Heb je nog vragen over onze deurgordijnen of wil je meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag!