Horgordijnen 

Vind jij het ook zo heerlijk om op een mooie dag frisse lucht in huis of in jouw caravan te hebben? Dan ken je vast het probleem van vliegen in huis … Een horgordijn kan de oplossing bieden! Een horgordijn, ook wel vliegengordijn of vliegenhor genoemd, laat verse lucht in huis en laat licht door, maar houdt tegelijk de vliegen en andere insecten buiten. De horgordijnen van Jekra Vliegengordijnen zijn van de beste kwaliteit.

7 items
Filters

Wat zijn horren?

Een hor is een soort van gaas. Met horgaas kunnen ongewenste diertjes buiten het huis gehouden worden; terwijl het huis wel geventileerd wordt. Met ‘horren’ wordt over het algemeen alle manieren bedoeld waarbij insecten uit het huis worden geweerd, zoals hordeuren en horgordijn deuren.

Voordelen van een horgordijn

Kiezen voor een horgordijn heeft meerdere voordelen. Een horgordijn is immers gebruiksvriendelijker dan een hordeur; je kunt er makkelijk doorheen lopen. Een horgordijn kan overal bevestigd worden. De horren van Jekra Vliegengordijnen zijn kwaliteitsvol en luxe.  Zoek je een horgordijn voor een schuifdeur,  een horgordijn voor openslaande deuren of een horgordijn voor een andere plek? Dan ben je aan het juiste adres bij Jekra! 

Materiaal van horgordijn deur

Ben je op zoek naar een horgordijn voor jouw woonkamer, slaapkamer, caravan of camper? Bekijk dan eens het assortiment horren van Jekra. We bieden verschillende soorten horgordijnen aan. Wat denk je van een horgordijn met kralen, een horgordijn van kunststof of een aluminium horgordijn? De keuze is aan jou! Onze horgordijnen zijn luxe en kunnen handig gemonteerd worden.

Service van Jekra

Als je een kwaliteitsvol horgordijn wilt kopen, zit je goed bij Jekra Vliegengordijnen. Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. 

Heb je nog vragen over onze horgordijnen of over onze service? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice.