Insectengordijnen 

Ben je op zoek naar een insectengordijn om vervelende beestjes buiten de deur te houden? Dan ben je bij Jekra aan het juiste adres. Met onze Insectengordijn sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen heb je geen last meer van insecten in je huis, caravan of camper, ook geef je jouw interieur of deuropening iets extra’s. Onze insectengordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse mooie varianten en kleuren. Ontdek welk insectengordijn het beste bij jou past, bestel online en ontvang deze vliegensvlug in huis. Goed om te weten: wij versturen jouw insectengordijn kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal. Bovendien zijn de meeste van onze producten op maat te bestellen.

87 items
Filters

Waarom een insectengordijn?

Een insectengordijn wordt ook wel een vliegen- of muggengordijn genoemd. De naam verklapt het al: ze houden insecten tegen. Dat betekent dat je op warme zomerdagen de deur heerlijk open kunt laten staan. Zo komt er licht en frisse lucht naar binnen, terwijl die vervelende beestjes buiten blijven. Behalve dat insectengordijnen super goed hun werk doen, zijn ze gebruiksvriendelijker dan een hordeur; je kunt er makkelijk doorheen lopen. Extra handig als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Een insectengordijn kan bovendien overal bevestigd worden. Van deuren tot ramen. In huis of in jouw caravan of camper. En ook niet onbelangrijk: Insectengordijn heb je in allerlei trendy varianten en kleuren. 

Waarom insectengordijnen van Jekra?

Bij Jekra kies je uit verschillende insectengordijnen. Stuk voor stuk van topkwaliteit. Alle onze producten zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien zijn de meeste insectengordijnen op maat te bestellen. Bestel je in onze webshop, dan profiteer je van:

  • Insectengordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Op maat bestellen
  • Gratis kleurstalen
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Een insectengordijn op maat bestellen

De meeste insectengordijnen in onze webshop zijn op maat te bestellen. Is dit voor een bepaald product niet het geval, dan wordt dit duidelijk aangegeven. Je betaalt een insectengordijn op maat per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Geef op de productpagina, behalve de gewenste kleur, de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. Ben je er nog niet helemaal uit welk insectengordijn past bij jouw interieur of heb je extra advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder! 

Soorten insectengordijnen van Jekra

Bij Jekra vind je Insectengordijn in diverse soorten en materialen. Daarnaast hebben wij de perfecte oplossing voor iedere situatie. 

Soorten insectengordijnen
Insectengordijn met hulzen
Insectengordijn met kettingen
Insectengordijn met lamellen
Insectengordijn met kralen
Insectengordijn kattenstaart
Retro insectengordijn
Luxe insectengordijn

Soorten materialen
Insectengordijn van plastic/pvc/kunststof
Insectengordijn van aluminium
Insectengordijn van metaal
Insectengordijn van hout

Voor iedere situatie
Insectengordijn voor een deur
Insectengordijn voor een raam
Insectengordijn voor schuifpui
Insectengordijn voor openslaande deuren
Insectengordijn voor naar binnen draaiende deur
Insectengordijn voor caravan of camper
Insectengordijn bij huishouden met hond