Insectengordijnen 

Ah, daar komt de zomer, daar komt het lekker weer … en jammer genoeg, daar zijn ook de insecten weer als je jouw deur ook maar een minuutje open laat staan! Gelukkig bestaat daar een oplossing voor: het insectengordijn, ook wel vliegengordijn genoemd. Bij Jekra Vliegengordijnen vind je een passend insectengordijn, in het materiaal dat jij wilt. Onze insectengordijnen houden vervelende beestjes buiten, maar laten wel frisse lucht en veel licht door. Bovendien verkopen we insectengordijnen op maat! Als je op zoek bent naar een kwalitatief insectengordijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

76 items
Filters

Wat doet een insectengordijn?

Een goed insectengordijn houdt vervelende insecten buiten en is veel gebruiksvriendelijker dan een hordeur. Je kunt er immers makkelijk doorheen lopen, zonder steeds een deur te moeten openen. De strengen van een insectengordijn worden licht statisch door langs elkaar te bewegen, waardoor insecten niet naar binnen kunnen.

Materiaal van het insectengordijn

Op zoek naar het beste vliegengordijn voor jouw woonkamer, slaapkamer, caravan of camper? Neem dan een kijkje in het assortiment van Jekra Vliegengordijnen. Bij ons kun je een vliegengordijn op maat kopen, helemaal volgens jouw wens. We verkopen verschillende types insectengordijnen. Zo kun je onder andere kiezen voor een kralen vliegengordijn, een kunststof vliegengordijn of een aluminium vliegengordijn. Al onze insectengordijnen zijn van topkwaliteit en kunnen makkelijk worden gemonteerd met het bevestigingsmateriaal dat inclusief is.

Kiezen voor een insectengordijn

We begrijpen dat de keuze voor een passend insectengordijn moeilijk kan zijn. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je gratis kleurstalen bestellen. Zo kun je testen of het kleur en het materiaal zou passen in jouw interieur.

Insectengordijn op maat

Ben je op zoek naar een deurgordijn of een horgordijn met een bijzondere maat? Geen probleem! Of je nu een standaardmaat zoekt of een bijzondere maat, wij kunnen de insectengordijnen maken zoals jij dat wilt. Wij zijn behalve producent ook leverancier, dus wij kunnen snel jouw insectengordijn op maat maken en dit vliegen gordijn binnen de 1 à twee dagen gratis bij jou thuis leveren. Het insectengordijn wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.

Service van Jekra

Wil je een kwalitatief insectengordijn kopen? Bij Jekra profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Alle gordijnen worden kant-en-klaar geleverd!

Heb je nog vragen over onze insectengordijnen of over onze service? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice.