Muggengordijnen 

Stel je voor: het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en jij zit heerlijk in de tuin. Je stapt jouw huis of caravan binnen; het is er fris en er zijn geen muggen of insecten te bespeuren. Wat een luxe in de zomer! Dit komt uiteraard door jouw muggengordijn! Bij Jekra Vliegengordijnen koop je een muggengordijn, passend bij jouw interieur. We verkopen muggengordijnen in verschillende materialen. Zo laat je licht en frisse lucht binnen, maar maken de vervelende muggen geen schijn van kans. Op zoek naar een muggengordijn op maat? Dan ben je bij Jekra Vliegengordijnen aan het juiste adres! 

60 items
Filters

Wat doet een muggengordijn?

Een muggengordijn, ook wel insectengordijn of vliegengordijn genoemd, is een gordijn dat je in de deuropening hangt, waar je makkelijk doorheen kunt lopen. Dit maakt een muggengordijn veel gebruiksvriendelijker dan een hordeur. Het muggengordijn heeft licht statische strengen, die langs elkaar bewegen, waardoor muggen en andere insecten niet naar binnen kunnen vliegen. Tegelijk laat een muggengordijn wél frisse lucht in huis binnen. 

Materiaal van het muggen gordijn

We verkopen muggengordijnen van verschillende materialen. Zo kun je steeds kiezen voor een muggengordijn dat past bij het interieur van jouw woonkamer, caravan (vliegengordijn caravan), keuken, camper of welke plaats je ook kiest. Je kunt onder meer kiezen voor een kralen vliegengordijn, een kunststof vliegengordijn of een vliegengordijn pvc. Kies je voor een neutraal muggengordijn of een muggengordijn met een printje? Welke je ook kiest, een muggengordijn van Jekra Vliegengordijnen is van topkwaliteit. Uiteraard hoort er bevestigingsmateriaal erbij, waardoor je het muggengordijn makkelijk kunt ophangen. 

Een passend muggengordijn kiezen

Twijfel je nog een beetje welk muggengordijn het beste past bij jouw ruimte? Dat snappen we! Daarom kun je bij ons (max. 5) gratis kleurstalen bestellen. Zo krijg je een goed beeld over het muggengordijn en kun je een doordachte keuze maken. 

Muggengordijn op maat

Heeft jouw deuropening een bijzondere maat? Dat is geen probleem. Een belangrijke service van Jekra Vliegengordijnen is dat je bij ons een muggengordijn op maat kunt bestellen. Omdat we behalve producent ook leverancier zijn, kunnen we in een snel tempo een muggengordijn maken in de maat die jij wenst én dit binnen de 1 à 2 dagen gratis bij jou thuis leveren. 

Service van Jekra

Wil je een kwalitatief muggengordijn kopen? Dan zit je bij Jekra Vliegengordijnen goed. Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Onze muggengordijnen worden kant-en-klaar geleverd. Heb je nog vragen over onze muggengordijnen of over onze service? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Bekijk ook onze vliegengordijn goedkoop