Kattenstaart vliegengordijnen 

Zoek je nog een kattenstaart vliegengordijn? Neem dan een kijkje in het assortiment van Jekra Vliegengordijnen! Een kattenstaart vliegengordijn uit ons assortiment ziet er niet alleen fluffy en leuk uit, maar houdt ook vervelende beestjes buiten. Wij bieden de vliegengordijn kattenstaart in de maten 90×220 cm/ 90×210 cm/ 100×230 cm. De kattenstaart vliegengordijn past perfect in de deur-of raamopening.

5 items
Filters

De keuze voor een vliegengordijn kattenstaart

Een vliegengordijn met kattenstaart is een vliegengordijn met zachte, pluche strengen. De naam van dit soort vliegengordijnen komt uiteraard door de gelijkenis aan een kattenstaart. De strengen zijn nauw aansluitend, waardoor insecten bijna geen kans hebben om naar binnen te vliegen. Ook als je door het kattenstaart vliegengordijn loopt, merk je dat de strengen snel weer op hun plaats vallen. Met een vliegengordijn kattenstaart is het geen probleem om op warme zomeravonden de deur lang open te laten staan. In ons assortiment kun je een kattenstaart vliegengordijn kopen in verschillende kleuren, zodat het gordijn past bij jouw interieur.

Een vliegengordijn kattenstaart: de voordelen

Uiteraard houdt dit soort vliegengordijn vliegen, muggen en andere insecten buiten. Maar een bijhorend voordeel is dat een kattenstaart vliegengordijn als heel aangenaam ervaren wordt door kleine kinderen en de meeste huisdieren. De strengen zijn immers licht en zacht. 

Welk vliegengordijn kattenstaart past in jouw interieur?

Twijfel je nog tussen de verschillende kleuren in ons assortiment? Dan kun je gebruik maken van gratis verzending. Zo kun je het materiaal van de strengen voelen én kijken of het kattenstaart vliegengordijn qua kleur in jouw ruimte past.  De kattenstaartgordijnen zijn al binnen 1 a 2 werkdagen in huis! 

Kattenstaart vliegengordijn maten

Wij bieden de kattenstaartgordijnen in de maten: 90×220 cm, 90×210 cm en 100×230 cm.

Heeft de deuropening waarin jouw kattenstaart vliegengordijn moet hangen geen conventionele maat? Geen probleem! Bij Jekra Vliegengordijnen kunnen we ook een ander soort vliegengordijn op maat maken. Dit kunnen we bovendien erg snel doen, omdat we producent en leverancier zijn. Zo krijg je jouw vliegengordijn binnen de 1 à 2 dagen gratis bij je thuis geleverd. Dan kun je met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal snel en makkelijk jouw vliegengordijn ophangen. 

Service van Jekra

Wil je een kattenstaart vliegengordijn kopen? Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over één van onze kattenstaart vliegengordijnen of andere producten zoals deurgordijnen, horgordijnen of kralen vliegengordijnen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.