Ketting vliegengordijnen 

Zoek je een manier om die vervelende vliegen en andere insecten uit huis te houden? Kies dan voor een vliegengordijn met ketting! Een ketting vliegengordijn laat het licht naar binnen, is kwalitatief en ziet er luxe uit. Een vliegengordijn ketting zorgt voor een duidelijke afscheiding tussen twee ruimtes, maar laat wel nog steeds frisse lucht door. Een vliegengordijn ketting is modern, licht en niet kapot te krijgen (gaat levenslang mee). Zoek je een kettinggordijn voor jouw slaapkamer, woonkamer, caravan, camper of een andere plek? Neem dan een kijkje in het assortiment van Jekra Vliegengordijnen!

9 items
Filters

Vliegengordijn ketting van aluminium

Als je een ketting vliegengordijn van Jekra koopt, dan is dit een aluminium ketting vliegengordijn. De aluminiumgordijnen worden gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit is een oppervlakte behandeling om aluminium te voorzien van een oxidelaag; een beschermlaag waardoor er een hogere slijtvastheid ontstaat het is hierdoor o.a. geschikt voor alle weersinvloeden. Het vliegengordijn gaat zo levenslang mee! Een aluminium vliegengordijn ziet er immers luxe uit, maar gaat dus ook heel lang mee. De aluminium ketting vliegengordijnen van Jekra zijn te verkrijgen met leuke prints, waardoor ze mooi zijn in huis. Onze vliegengordijnen met ketting laten licht en frisse lucht door, maar houden muggen, vliegen en allerlei insecten buiten omdat ze altijd recht naar beneden hangen door het gewicht van de strengen. Zoek je een passend vliegengordijn voor schuifpuien of als alternatief voor tuindeuren? Dan is een vliegengordijn ketting een goed idee. De doorloop is immers prettig. Je kunt gemakkelijk jouw vliegengordijn online bestellen via onze webshop!

Vliegengordijn op maat

Bij Jekra Vliegengordijnen snappen wij het belang van maatwerk. Zoek je een vliegengordijn ketting met een specifieke maat? Dan helpen wij jou graag. Wij leveren jouw aluminium ketting vliegengordijn in de maat die je voor ogen had, inclusief bevestigingsmateriaal voor makkelijke en snelle montage. Aangezien wij zowel producent als leveraar zijn, kunnen wij jouw vliegengordijn op maat maken en binnen de 1 à 2 werkdagen bij jou thuis leveren. Makkelijk, toch?

Vliegengordijn ketting en meer

Zoek je een vliegengordijn voor tuindeuren? Of wil je een vliegengordijn in het kozijn hangen? Waar je jouw vliegengordijn ook wilt hangen, bij Jekra Vliegengordijnen vind je vliegengordijnen van de beste kwaliteit. Behalve ketting vliegengordijnen, verkopen wij ook kunststof vliegengordijnen en PVC vliegengordijnen. In onze webshop kun je ook hulzen en losse onderdelen kopen. Ben je nog niet helemaal zeker over welk vliegengordijn het beste zou passen in jouw gekozen omgeving? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Service van Jekra

Het kwalitatieve  ketting vliegengordijn die je zocht, vind je bij Jekra Vliegengordijnen. Als je nu bestelt, krijg je snel je aluminium ketting vliegengordijn geleverd. Dan kun je profiteren van licht en frisse lucht in huis! Jouw Jekra vliegengordijn wordt uiteraard kant-en-klaar geleverd, indien nodig op maat gemaakt en altijd inclusief bevestigingsmateriaal bezorgd.

Heb je nog vragen over onze (metalen) vliegengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.