Luxe vliegengordijnen 

Ben je op zoek naar een luxe vliegengordijn van de beste kwaliteit? Dan zit je goed bij Jekra Vliegengordijnen. Onze kwalitatieve, moderne vliegengordijnen houden niet alleen vliegen en insecten buiten, maar zien er ook nog eens leuk uit. Ze combineren dus functionaliteit met schoonheid. Vind een luxe, modern vliegengordijn dat bij jouw interieur past nu in ons aanbod!

35 items
Filters

Het oog wil ook wat 

De vliegengordijnen van Jekra Vliegengordijnen doen wat je van een hoogwaardig, luxe vliegengordijn kunt verwachten. Door de statische energie van de strengen worden vliegen, muggen en andere insecten (insectengordijnen) buiten gehouden, terwijl frisse lucht en licht wel binnengelaten worden. Toch zijn vliegengordijnen al lang niet meer de plastic strengen die in de jaren ‘80 in de deuropening van je oma hingen. Een vliegengordijn van Jekra is een modern vliegengordijn, gemaakt van het beste materiaal. Een luxe vliegengordijn is deel van het interieur en kan zelfs een echte eyecatcher zijn! 

Materiaal van het luxe vliegengordijn

Als je een mooi, modern vliegengordijn wilt kopen, dan vind je in ons assortiment een grote keuze aan materialen en kleuren. Zo kun je kiezen voor een luxe vliegengordijn dat volledig opgebouwd is uit aluminium schakels, wat perfect past in een strak interieur. Je kunt ook kiezen voor kralen vliegengordijnen, met houten of kunststof kralen. Of kies je voor een modern vliegengordijn met lamellen? We verkopen ook metalen vliegengordijnen, ketting vliegengordijnen en aluminium vliegengordijnen met tekeningen, zo kun je onder andere kiezen voor een luxe vliegengordijn, geïnspireerd op de kunstwerken van Piet Mondriaan. 

Een modern vliegengordijn kiezen

In het aanbod van Jekra Vliegengordijnen heb je een ruime keuze aan moderne, luxe vliegengordijnen. Het is dan ook verstaanbaar dat je kunt twijfelen welke soort het beste past bij jouw ruimte. Gelukkig hebben we daar iets voor gevonden! Je kunt immers enkele gratis kleurstalen bestellen. Met deze streng van een luxe vliegengordijn kun je makkelijk vergelijken wat het beste past bij jouw interieur. Je kunt max. 5 strengen aanvragen, maar zo kun je toch een doordachte keuze maken. 

Luxe vliegengordijn op maat

Eens je de keuze gemaakt hebt welk modern vliegengordijn gaat schitteren in jouw ruimte, is het belangrijk om goed op te meten welke maat je nodig hebt. Bij Jekra Vliegengordijnen werken we niet alleen met de reguliere maten, bij ons kun je ook een luxe vliegengordijn op maat bestellen. Wij zijn producent én leverancier, dus we kunnen jouw modern vliegengordijn maken in de maat die jij nodig hebt. We kunnen dit bovendien snel doen; zo leveren we jouw luxe vliegengordijn binnen de 1 à 2 dagen gratis bij jou thuis. 

Service van Jekra

Bij Jekra Vliegengordijnen profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Onze luxe vliegengordijnen worden kant-en-klaar bij je thuis geleverd, zodat je met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal snel en makkelijk je vliegengordijn kunt ophangen. Heb je nog een vraag over één van onze moderne vliegengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice.