Metalen vliegengordijnen 

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om vliegen, muggen en andere insecten buiten te houden, dan kan een metalen vliegengordijn een goede oplossing zijn. De metalen vliegengordijnen van Jekra zien er niet alleen luxe uit, ze houden ook allerlei vervelende beestjes uit jouw slaapkamer, woonkamer, caravan of camper. Bovendien blijf je genieten van heerlijk frisse lucht en zorgt een metalen vliegengordijn voor een mooie afscheiding tussen verschillende ruimtes. Op zoek naar een metalen vliegengordijn die een leven lang mee gaat? Dan moet je bij Jekra zijn!

12 items
Filters

Vliegengordijn aluminium

Een metalen vliegengordijn van Jekra is eigenlijk een aluminium vliegengordijn. Aluminium heeft een zeer lange levensduur en ziet er bovendien luxe uit. De aluminiumgordijnen worden gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit is een oppervlakte behandeling om aluminium te voorzien van een oxidelaag; een beschermlaag waardoor er een hogere slijtvastheid ontstaat het is hierdoor o.a. geschikt voor alle weersinvloeden. Het vliegengordijn gaat zo levenslang mee. Onze metalen vliegengordijnen zijn ook lichtdoorlatend, waardoor je jouw rolluiken niet naar beneden hoeft te laten om insecten en vliegen uit huis te houden. Je kunt makkelijk door een metalen vliegengordijn lopen en de strengen met schakels vallen snel weer op hun plek. De metalen vliegengordijnen van Jekra Vliegengordijnen zijn het beste alternatief voor hordeuren in tuindeuren en schuifpuien. Ze zijn zowel duurzaam als decoratief. Kies een vliegengordijn met print voor extra charme in huis. Als je een metalen vliegengordijn van de beste kwaliteit wilt, neem dan een kijkje in ons assortiment!

Vliegengordijn op maat

Jekra Vliegengordijnen biedt jou maatwerk; als je een bepaalde gewenste maat zoekt, dan kunnen wij dat voor jou regelen. Onze metalen vliegengordijnen worden uiteraard geleverd inclusief vliegengordijn haken en ander bevestigingsmateriaal. Hierdoor kan het metalen vliegengordijn makkelijk gemonteerd worden. Jekra Vliegengordijnen is zowel producent als leveraar, dus wij kunnen jouw Jekra vliegengordijn op maat maken en binnen de 1 à 2 werkdagen leveren.

Metalen vliegengordijnen en meer

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan vliegengordijnen van topkwaliteit. Naast onze metalen vliegengordijnen verkopen wij ook vliegengordijnen van andere materialen. Wat dacht je van vliegengordijn hulzen of  vliegengordijn caravan? Je kunt in onze webshop ook hulzen en losse onderdelen kopen. Zoek je een vliegengordijn voor je caravan of een vliegengordijn voor buiten, maar weet je niet zo goed welk type het beste past? Of twijfel je nog over een vliegengordijn met motief? Dan kun je een gratis kleurstaal aanvragen. Zo kun je een doordachte keuze maken over het materiaal en de kleur.

Service van Jekra

Bij Jekra vind je het kwalitatieve metalen vliegengordijn waar je naar zocht, zodat je snel kunt genieten van frisse lucht, zonder overlast van vliegen en andere insecten. Jouw Jekra vliegengordijn wordt kant-en-klaar binnen de 1 à 2 werkdagen geleverd, uiteraard op maat gemaakt indien nodig en inclusief bevestigingsmateriaal.

Heb je nog vragen over onze (metalen) vliegengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.