Vliegengordijn voor openslaande deuren 

Heb jij openslaande deuren in huis en ben je op zoek naar een vliegengordijn om die vervelende beestjes buiten de deur te houden? Sla dan twee vliegen in één klap met onze decoratieve én functionele horgordijnen. De vliegengordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Ontdek welk vliegengordijn het beste bij jouw openslaande deuren past. Goed om te weten: alle vliegengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien bestel je bij ons vrijwel alle horgordijnen op maat.

18 items
Filters

Waarom een vliegengordijn voor openslaande deur?

Openslaande deuren in huis, wie wil ze niet? Als je ze hebt, dan wil je ze natuurlijk heerlijk wagenwijd open kunnen zetten op warme zomerdagen. Alleen hoe houd je vervelende insecten buiten de deur? Voor een openslaande deur zijn horgordijnen de ideale oplossing. In tegenstelling tot een hordeur zijn ze makkelijk te monteren en loop je er zelf super makkelijk doorheen. Ze zijn bijvoorbeeld ook perfect voor huishoudens met een hond of kleine kinderen. Daarnaast laten ze frisse lucht en licht naar binnen én zien ze er ook nog eens leuk uit.  Vliegengordijnen zijn namelijk beschikbaar in ontzettend veel soorten en kleuren. 

Jekra vliegengordijn voor openslaande deuren 

Bij Jekra kies je uit verschillende horgordijnen. Van hoogwaardig kunststof, metaal of aluminium tot deurgordijnen van bamboe of hout. Verkrijgbaar in verschillende vormen en diverse kleuren. Of je nu houdt van vrolijke, opvallende tinten of van simpele elegantie: jouw perfecte exemplaar zit erbij. Al onze horgordijnen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Deurgordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis kleurstalen bestellen
  • Deurgordijnen op maat 
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Vliegengordijn voor openslaande deuren op maat 

Hebben jouw openslaande deuren geen conventionele maat en wil je iets op maat laten maken? Dan hebben we goed nieuws! Bij Jekra bestel je vliegengordijnen op maat. Je betaalt per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Geef op de productpagina, behalve de gewenste kleur, de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. Ben je er nog niet helemaal uit welk vliegengordijn past bij jouw deur? Bestel dan onze gratis kleurstalen en ontdek de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze deurgordijnen.

Wat voor horgordijnen zijn er voor openslaande deuren?

Je hebt de keuze uit heel veel  soorten, maten en kleuren vliegengordijnen voor jouw openslaande deuren. Bekijk vliegensvlug eens onze:

Vliegengordijnen met hulzen
Vliegengordijnen met kettingen
Vliegengordijnen kattenstaart
Vliegengordijnen met lamellen
Retro vliegengordijnen
Luxe vliegengordijnen