PVC/Plastic vliegengordijnen 

Een PVC vliegengordijn, oftewel plastic vliegengordijn, is de ideale oplossing als je insecten buiten wilt houden. Vooral in de zomermaanden wil je bij mooi weer de deuren en ramen wagenwijd openzetten. Met behulp van een vliegengordijn hebben vliegen, muggen en andere insecten geen kans om binnen te komen. Het voordeel van onze PVC vliegengordijnen is dat het plastic gordijn zonlicht doorlaat. Daardoor blijft het zonlicht ondanks het plastic gordijn toch naar binnen vallen. Benieuwd naar onze vliegengordijnen? Ontdek hieronder de PVC vliegengordijnen van Jekra!

39 items
Filters

Vliegengordijn plastic

Vliegengordijnen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gordijnen die je aan de deur hangt. In tegenstelling tot de hordeur hoef je bij het vliegengordijn niet iedere keer de deur open en dicht te doen. Bij een vliegengordijn loop je er namelijk gewoon doorheen! Dit is veel gebruiksvriendelijker, want ook kinderen en huisdieren lopen gemakkelijk in- en uit het huis. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het minder effectief is, want vliegen en andere insecten krijgen geen kans om binnen te komen. Doordat de vliegengordijn plastic slierten slierten langs elkaar bewegen, worden de slierten licht statisch. Dit zorgt ervoor dat insecten er niet doorheen gaan.

Daarnaast is een vliegengordijn ook decoratief, want dankzij ons ruime aanbod kun je kiezen tussen vele soorten, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijk PVC vliegengordijn, zoals het Calisto vliegengordijn of het Paola vliegengordijn. Een PVC vliegengordijn was jaren terug al erg populair en is nu weer terug van geweest!

Ontdek ook onze kattenstaart vliegengordijnen, kralen vliegengordijnen en deurgordijnen. Bij twijfel is het mogelijk om een gratis kleurenstaal van elk type vliegengordijn aan te vragen.

PVC vliegengordijn op maat

Ben je op zoek naar een specifieke afmeting of kleur? Dat is geen probleem bij Jekra! Wij bieden namelijk de ‘vliegengordijn op maat’ service. Bij ieder product kun je zelf de gewenste kleur én afmeting aangeven. Op basis van jouw gewenste afmeting wordt de prijs berekend. Daardoor weet je altijd zeker dat je het gewenste vliegengordijn vindt dat in jouw deuropening past.

Service van Jekra

Wil jij een PVC vliegengordijn kopen dat naast effectief ook decoratief is? Dan ben je bij Jekra aan het juiste adres. Onze plastic vliegengordijnen zijn decoratief, nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectwerend.

Bij Jekra kun je daarnaast rekenen op een snelle levering en gratis verzending. Onze PVC vliegengordijnen zijn namelijk binnen 1 à 2 werkdagen in huis. We streven ernaar dat je je plastic vliegengordijn morgen in huis hebt.

Heb je nog vragen over onze vliegengordijnen of wil je meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact ons op. Wij helpen en adviseren je graag!