Retro vliegengordijnen 

Houd jij wel van een retro vibe? Schrikken kleuren of een opvallend motiefje jou niet af? Neem dan een kijkje in ons assortiment retro vliegengordijnen! Een retro vliegengordijn geeft wat va-va-voom aan jouw ruimte en houdt uiteraard vervelende vliegen, muggen en andere insecten uit huis. Kies jij voor linten, lamellen, kralen of een leuke kattenstaart vliegengordijn? Welk vliegengordijn retro je ook zoekt, je vindt het in het aanbod van Jekra Vliegengordijnen.

41 items
Filters

De voordelen van een retro vliegengordijn

Een leuk vliegengordijn van Jekra Vliegengordijnen houdt jouw huis, camper of caravan insectenvrij. Een vliegengordijn is bovendien handiger dan een hordeur, want iedereen, van kleine kinderen tot huisdieren en volwassenen, kunnen er makkelijk doorheen wandelen. Een specifiek voordeel van een vliegengordijn retro is dan weer dat deze vliegengordijnen heel veel sfeer aan je ruimte geven door het materiaal en de kleur. En wedden dat een kleurrijk vliegengordijn of deurgordijn je een heerlijk zomers gevoel geeft? 

Vliegengordijn retro: materialen en kleuren

Een retro vliegengordijn is een ware eyecatcher. Dit vliegengordijn heeft de looks van de jaren zestig, zeventig en tachtig en trekt aandacht. Je kunt kiezen voor een opvallend materiaal, zoals stevige kralen en hulzen of de regenboog in huis halen qua kleuren. De keuze is aan jou! De retro vliegengordijnen van Jekra Vliegengordijnen geven extra karakter aan jouw ruimte, of je nu op zoek bent naar een vliegengordijn voor jouw keuken of camper. Een vliegengordijn retro uit ons assortiment doet je wegdromen naar lang vervlogen tijden. 

Een passend vliegengordijn retro

Twijfel je nog een beetje welk retro vliegengordijn het beste in jouw ruimte past? Misschien wil je wel een vliegengordijn met kralen in de keuken en een vliegengordijn met lamellen in de caravan … of omgekeerd! Daarom is het uiterst handig om een streng van de vliegengordijnen van jou keuze wat dichter te bekijken. Daarom kun je max. 5 gratis kleurstalen aanvragen. Een kleurstaal geeft je een goed beeld van hoe jouw vliegengordijn er gaat uitzien in jouw ruimte. Handig, toch?

Vliegengordijn retro op maat

Bij Jekra Vliegengordijnen kun je jouw vliegengordijn bestellen in een conventionele maat, maar je hebt ook de mogelijkheid om een retro vliegengordijn op maat te bestellen. Zo kun je ook een van onze leuke retro vliegengordijnen ophangen in een kleinere of grotere deuropening. Wij zijn producent en leverancier, dus we kunnen jouw vliegengordijn snel op maat maken en vervolgens leveren bij jou thuis. Jouw vliegengordijn retro wordt uiteraard geleverd met bevestigingsmateriaal, waarmee je het gordijn stevig kunt vasthangen. 

Service van Jekra

Heb je gekozen welk vliegengordijn gaat schitteren bij jou thuis? Dan hebben we leuk nieuws voor jou: bij Jekra Vliegengordijnen profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.