Retro vliegengordijnen 

Houd jij wel van een retro vibe en schrikken kleuren of een opvallend printje jou niet af? Ga dan voor één van onze retro vliegengordijnen! Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen geeft een retro vliegengordijn wat va-va-voom aan jouw ruimte, ook houdt het effectief vervelende vliegen, muggen en andere insecten buiten. De retro vliegengordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Ontdek welk retro vliegengordijn het beste bij jou past. Goed om te weten: alle vliegengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien zijn de meeste retro vliegengordijnen op maat te bestellen.

46 items
Filters

Waarom een retro vliegengordijn?

Een vliegengordijn houdt eenvoudig muggen, vliegen, wespen en andere insecten buiten de deur. Daardoor kun je de deur heerlijk openzetten op de warme zomerdagen. Oftewel: frisse lucht en licht naar binnen, vervelende beestjes buiten. Bovendien loop je met hetzelfde gemak dat je insecten buiten houdt, zelf in én uit. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een hordeur. Een groot voordeel van een retro vliegengordijn is daarnaast dat deze als geen ander een toffe sfeer toevoegt aan jouw ruimte. 

Vliegengordijn met retro materialen en kleuren

Een retro vliegengordijn is een ware eyecatcher. Dit vliegengordijn heeft de looks van de jaren zestig, zeventig en tachtig en trekt echt aandacht. Je kunt kiezen voor een opvallend materiaal, zoals stevige kralen of hulzen. Ook kan je een toffe print of de regenboog aan kleuren in huis halen. De keuze is aan jou! Onze retro vliegengordijnen geven extra karakter aan jouw ruimte, of je nu op zoek bent naar een vliegengordijn voor in huis, je caravan of camper. Droom weg naar lang vervlogen tijden en kies voor een retro vliegengordijn.

Retro kleurstalen bestellen

Twijfel je nog een beetje welk retro vliegengordijn het beste in jouw ruimte past? Dan is het uiterst handig om een streng van jouw favoriete vliegengordijnen van wat dichterbij te bekijken. Daarom kan je bij ons max. 5 gratis kleurstalen aanvragen. Een kleurstaal geeft je een goed beeld van hoe jouw vliegengordijn er in het echt uitziet. Handig, toch?

Waarom retro vliegengordijnen van Jekra?

Bij Jekra kies je uit veel verschillende retro vliegengordijnen. Van onder andere hoogwaardig kunststof, tot bamboe of houten vliegengordijnen. Verkrijgbaar in verschillende vormen en diverse kleuren. Alle retro vliegengordijnen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Retro vliegengordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis kleurstalen bestellen
  • Kralengordijnen op maat 
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Retro vliegengordijn op maat kopen

Bij Jekra kun je een retro vliegengordijn bestellen in een conventionele maat, maar je hebt ook de mogelijkheid om een vliegengordijn op maat te bestellen. Je betaalt een vliegengordijn op maat per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Geef op de productpagina, behalve de gewenste kleur, de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. 

Andere soorten vliegengordijnen 

Is een retro vliegengordijn toch niet helemaal wat je zocht? Behalve retro exemplaren vind je bij Jekra nog veel meer soorten vliegengordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan vliegensvlug ook eens onze:

Vliegengordijnen met hulzen
Vliegengordijnen met kettingen
Vliegengordijnen met lamellen
Vliegengordijnen met kralen
Vliegengordijnen kattenstaart
Luxe vliegengordijnen