Vliegengordijn 210 cm 

Indien je op deze pagina terecht komt, weet jij al heel specifiek naar welke afmeting je op zoek bent, namelijk een vliegengordijn van 210 cm hoog! Bij Jekra kunnen wij vliegengordijnen op maat maken, waardoor we altijd de geschikte maat voor jou hebben. Zo ook een vliegengordijn 210 cm hoog! De enige keuze die jij dan nog hoeft te maken is de keuze voor het type vliegengordijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment en kies een deurgordijn dat past bij je interieur!

45 items
Filters

Voordeel van een vliegengordijn 210 cm

Een vliegengordijn is dé oplossing als je vliegen en andere insecten buiten de deur wilt houden. Vooral in de zomer gooi je waarschijnlijk graag de ramen en deuren open, maar het effect daarvan is dat je ineens overal insecten in huis ziet. Die houdt een vliegengordijn tegen! De slierten van het vliegengordijn bewegen langs elkaar en worden daardoor licht statisch. Muggen, vliegen en andere insecten (insectengordijn) krijgen daardoor geen kans om binnen te komen.

Naast effectief is een vliegengordijn ook heel decoratief! Deurgordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in veel diverse modellen, kleuren en materialen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit aluminium vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen, ketting vliegengordijnen en kralen vliegengordijnen. Het is maar net wat jij mooi vindt! Ben je daar nog niet helemaal over uit? Dan kun je bij Jekra gratis kleurstalen bestellen. Maak kennis met de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze deurgordijnen. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen.

Vliegengordijn 100×210 cm of andere maat kopen

We verkopen vliegengordijnen in verschillende maten, maar ook als jouw raam- of deuropening niet de standaard maat heeft, kunnen we je helpen. Wij maken immers ook vliegengordijnen op maat. Wil je een vliegengordijn 100×210 cm kopen? Dat kan! Vul op de productpagina op jouw gewenste vliegengordijn de breedte en hoogte in en wij bezorgen jou een kant-en-klaar vliegengordijn. Handig, toch? Welke maat je ook zoekt, zoals een vliegengordijn 220 cm of vliegengordijn 230 cm, wij hebben het voor je!

Service van Jekra

Wil je een vliegengordijn 210 cm kopen? Bij Jekra kun je rekenen op een snelle levering en gratis verzending. Onze vliegengordijnen zijn namelijk binnen 1 à 2 werkdagen in huis. We streven er zelfs naar dat je je vliegengordijn morgen in huis hebt. Alle gordijnen worden kant-en-klaar geleverd!

Heb je nog vragen over onze service of over onze vliegengordijnen 210 cm? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!