Vliegengordijn 220 cm 

Zoek je naar een mooi vliegengordijn, maar heb je wel een specifieke afmeting in je achterhoofd? Dan ben je bij Jekra Vliegengordijnen aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk vliegengordijnen in diverse afmetingen, waardoor een vliegengordijn van 220 cm hoog. Wij maken vliegengordijnen op maat, dus welke maat je ook zoekt: wij hebben het voor je. Zoek je een vliegengordijn van 90×220 of een vliegengordijn 100×220? Dat is geen probleem bij Jekra! Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek welk vliegengordijn 220 cm bij jou past.

28 items
Filters

Voordeel van een vliegengordijn 220 cm

Een vliegengordijn is de ideale oplossing als je vliegen en andere insecten buiten de deur wil houden. Een vliegengordijn 220 cm hoog houdt immers vliegende insecten buiten, maar laat wel licht en lucht door. Bovendien is een vliegengordijn ook heel decoratief. De vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in veel diverse materialen en kleuren. Daardoor geven ze ook een vrolijke uitstraling aan je woning. Het is daarom dé oplossing als je makkelijk van binnen naar buiten wilt wandelen, maar geen ongewenste insecten wilt binnenlaten.

Ons assortiment vliegengordijnen 220 cm hoog

De vliegengordijnen van Jekra Vliegengordijnen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wij maken onze vliegengordijnen zelf, dus ze zijn in breedte en lengte aan te passen zoals jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een vliegengordijn 100×220 cm of vliegengordijn 90×220 cm, wij hebben het! We maken alle vliegengordijnen namelijk altijd op maat. Geef de gewenste breedte aan op de productpagina om de prijs te berekenen. Bekijk ook al onze vliegengordijnen 230 cm en vliegengordijnen 210 cm.

De afmeting van het gewenste vliegengordijn is bij jou al helemaal bekend, je zoekt namelijk een vliegengordijn van 220 cm hoog. Maar weet je ook al wat voor soort je wilt? In ons assortiment hebben wij namelijk veel soorten, zoals een vliegengordijn hulzenvliegengordijn pvc, vliegengordijn kralen of kattenstaart vliegengordijn. De keuze is aan jou! Wat je ook kiest, onze vliegengordijnen 220 cm worden altijd kant-en-klaar bezorgd. Zo profiteer je niet alleen van een gordijn op maat, maar ook van eenvoudige montage.

Service van Jekra

Wil je een vliegengordijn 220 cm kopen? Dan ben je bij Jekra Vliegengordijnen aan het juiste adres. Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over onze producten of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om het geschikte vliegengordijn 220 cm te vinden!