Vliegengordijn 230 cm 

Ben jij op zoek naar een vliegengordijn van 230 cm hoog om in jouw raam- of deuropening te hangen? Zoek niet verder! Een vliegengordijn van Jekra Vliegengordijnen biedt bescherming tegen die vervelende vliegen en andere insecten. Zo houd je de hele zomer vliegende insecten buiten! Bij ons vind je een vliegengordijn 230 cm hoog die past bij jouw ruimte. Neem nu een kijkje in ons assortiment!

21 items
Filters

Vliegengordijn 230 cm: de voordelen

Wil jij insecten buiten de deur houden? Dan is een vliegengordijn niet alleen een bekende oplossing, maar ook een heel handige oplossing. Een vliegengordijn 230 hoog houdt immers vliegende insecten buiten, maar een vliegengordijn laat wel licht en lucht door. Bovendien kun je een passend vliegengordijn kiezen, zo is het gordijn effectief én decoratief. Dé oplossing om de hele zomer makkelijk van binnen naar buiten te wandelen, zonder je zorgen te hoeven maken over die vervelende insecten of een muf huis.

Een passend vliegengordijn 230 hoog

Je hebt al besloten dat je de insecten buiten wilt houden. Je weet al dat je een vliegengordijn 230 hoog zoekt. Maar weet je ook al welke soort je wilt? Kies je voor een vliegengordijn pvc of een vliegengordijn kattenstaart? En wil je kunststof slierten of stevige kralen? De keuze is aan jou!

Vliegengordijn 230 cm hoog – xx cm breed

De vliegengordijnen van Jekra Vliegengordijnen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wij maken onze vliegengordijnen zelf, dus ze zijn in breedte en lengte aan te passen zoals jij dat wilt. Op deze pagina vind je alle vliegengordijnen die te koop zijn met een lengte van 230 cm. Is jouw breedte geen standaard maat? Geen probleem, we kunnen jouw vliegengordijn 230 cm hoog eenvoudig op maat maken. Geef de gewenste breedte aan op de productpagina om de prijs te berekenen.

Zo profiteer jij van een prachtig op maat gemaakt vliegengordijn. Zoek je eerder een 90×220 cm vliegengordijn of een 100×210 cm? Dat is ook allemaal mogelijk! Wat je ook kiest, onze gordijnen worden kant-en-klaar geleverd. Zo profiteer je niet alleen van een gordijn op maat, maar ook van eenvoudige montage.

Service van Jekra

De beste vliegengordijnen? Die koop je bij Jekra Vliegengordijnen. Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over onze producten of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en kunnen je meer informatie geven.