Vliegengordijn aanbieding 

Wil je een vliegengordijn aanbieding scoren? Dan zit je goed bij Jekra Vliegengordijnen. Ontdek hier alle vliegengordijnen in de sale. Stuk voor stuk kwalitatieve vliegengordijnen tegen een scherpe prijs. Niet alleen houd je hiermee vliegen en insecten buiten, maar ze zien er ook nog eens leuk uit. Zo sla je dus twee vliegen in één klap. We hebben regelmatig vliegengordijnen  in diverse soorten, maten en kleuren in de aanbieding. Goed om te weten: alle vliegengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien zijn de meeste vliegengordijnen op maat te bestellen.

30 items
Filters

Waarom een vliegengordijn uit de aanbieding?

Een vliegengordijn in de aanbieding doet niet onder voor de rest van onze vliegengordijnen. Het enige verschil is dat deze nu tijdelijk scherp geprijsd is. Al onze vliegengordijnen doen wat je van een hoogwaardig vliegengordijn kunt verwachten. Door de statische energie van de strengen worden vliegen, muggen en andere insecten buiten gehouden, terwijl frisse lucht en licht gewoon binnenkomt. Daarnaast zijn vliegengordijnen al lang niet meer de plastic strengen die in de jaren ‘80 in de deuropening van je oma hingen. Een vliegengordijn van Jekra is een modern vliegengordijn, gemaakt van het beste materiaal. Bovendien kan het zelfs een echte eyecatcher zijn in jouw interieur! 

Waarom Jekra vliegengordijnen?

Bij Jekra kies je uit veel verschillende moderne vliegengordijnen. Van onder andere hoogwaardig kunststof, tot bamboe of houten vliegengordijnen. Verkrijgbaar in verschillende vormen en diverse kleuren. Alle vliegengordijnen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • De beste vliegengordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Scherpe vliegengordijn aanbiedingen
  • Gratis kleurstalen bestellen
  • Vliegengordijnen op maat 
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Kattenstaart vliegengordijn aanbieding scoren

Onze vliegengordijn aanbiedingen wisselen af en toe. Regelmatig hebben we ook een populair kattenstaart vliegengordijnen in de aanbieding. Dé oplossing tegen naar binnen vliegende insecten. Vaak zijn onze vliegengordijn aanbiedingen uit voorraad leverbaar, en als dit niet zo is, niet getreurd! Aangezien we naast leverancier ook producent zijn, heb je jouw topkwaliteit vliegengordijn binnen de kortste keren in huis.

Kies een vliegengordijn uit onze sale

Bij ons heb je een ruime keuze aan vliegengordijn aanbiedingen. We begrijpen daarom dat je kunt twijfelen welke soort het beste past bij jouw ruimte. Gelukkig hebben we daar iets voor gevonden! Je kunt immers enkele gratis kleurstalen bestellen. Met deze streng van een luxe vliegengordijn kun je makkelijk vergelijken wat het beste past bij jouw interieur. Je kunt max. 5 strengen aanvragen, maar zo kun je toch een doordachte keuze maken. 

Vliegengordijn op maat

Eens je de keuze gemaakt hebt welk modern vliegengordijn gaat schitteren in jouw ruimte, is het belangrijk om goed op te meten welke maat je nodig hebt. Bij Jekra Vliegengordijnen werken we niet alleen met de reguliere maten, bij ons kun je ook een vliegengordijn op maat bestellen. Wij zijn producent én leverancier, dus we kunnen jouw modern vliegengordijn maken in de maat die jij nodig hebt. Je betaalt een vliegengordijn op maat per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Geef op de productpagina, behalve de gewenste kleur, de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. 

Soorten vliegengordijnen 

Bij Jekra vind je heel veel soorten vliegengordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan vliegensvlug ook eens onze volgende categorieën:

Horgordijnen met hulzen
Horgordijnen met kettingen
Horgordijnen met lamellen
Horgordijnen met kralen
Horgordijnen kattenstaart
Retro horgordijnen
Luxe horgordijnen