Vliegengordijn aanbieding 

Ben je op zoek naar een handig vliegengordijn? Bekijk dan zeker de producten op deze pagina. Op onze “vliegengordijn aanbieding”-pagina vind je enkele van onze topproducten, nóg scherper geprijsd. Onze vliegengordijnen zorgen de hele zomer voor een fris huis, zonder vervelende insecten! Houd de insecten buiten de deur met een vliegengordijn aanbieding van Jekra Vliegengordijnen.

31 items
Filters

De voordelen van een vliegengordijn

Heb jij dat ook elke zomer, dat de vliegende insecten amper uit huis te weren zijn? De beste oplossing waarmee insecten buiten worden gehouden, is een vliegengordijn. Een vliegengordijn is immers veel handiger dan bijvoorbeeld een hordeur en is effectief én decoratief. Zo kun je makkelijk door de strengen van het gordijn wandelen, maar zorgen de strengen wel voor een statisch veld, dat insecten buiten houdt. Wil je een vliegengordijn kopen? Kies dan voor een vliegengordijn aanbieding aan de scherpste prijs!

Een vliegengordijn aanbieding scoren

Onze vliegengordijn aanbiedingen wisselen af en toe. Zo kun je misschien een leuk vliegengordijn kattenstaart of kunststof deurgordijn scoren. Dé oplossing tegen naar binnen vliegende insecten. Vaak zijn onze vliegengordijn aanbiedingen uit voorraad leverbaar, en als dit niet zo is, niet getreurd! Wij zijn behalve verdeler ook producent, dus kunnen snel jouw topkwaliteit insectenwerend deurgordijn voor je maken.

Vliegengordijn aanbieding op maat

We verkopen vliegengordijnen in verschillende maten, zoals 90×220 cm en 90×210 cm, maar ook als jouw raam- of deuropening niet de standaard maat heeft, kunnen we je helpen. Wij maken immers ook vliegengordijnen op maat. Kies de vliegengordijn aanbieding die je wilt, vul de breedte en hoogte in en wij bezorgen jou een kant-en-klaar horgordijn. Handig, toch?

Een kleurstaal aanvragen

Twijfel je nog of het vliegengordijn zal passen bij jouw interieur? Dan kun je (max. 5) gratis kleurstalen aanvragen van de vliegengordijn aanbiedingen die je mooi vindt. Zo kun je duidelijk vergelijken en krijg je een goed beeld van het materiaal en de kleur.

Service van Jekra

Binnen vliegend ongedierte behoort tot het verleden met een vliegengordijn aanbieding van Jekra Vliegengordijnen. Bij ons profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over onze deurgordijnen of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en kunnen je meer informatie geven.