Vliegengordijn caravan of camper 

Ben je op zoek naar een vliegengordijn voor de caravan of camper? Bingo! Bij Jekra vind je horgordijnen van topkwaliteit.  Behalve dat ze effectief muggen, vliegen en andere insecten buiten houden, zijn de muggengordijnen een echte blikvanger in de deuropening van jouw camper of caravan. De horgordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Ontdek welke het beste bij jou past. Goed om te weten: al onze vliegengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien zijn de meeste van onze producten op maat te bestellen.

31 items
Filters

Een horgordijn voor de caravan of camper

Kijk jij ook al uit naar de warme maanden en kun je niet wachten om er weer met de caravan op uit te gaan? Maar verheug je je absoluut niet op de vliegen en andere insecten in de caravan? Dan is een vliegengordijn in de caravan of camper dé oplossing!  Ontdek de vliegengordijnen van Jekra en vind een horgordijn dat bij jouw caravan of camper past.

Waarom een vliegengordijn voor de caravan of camper?

Een vliegengordijn in de deur van jouw camper of caravan is ontzettend handig. Niet alleen houdt het van de zomer die vervelende beestjes buiten; je kunt zelf makkelijk door de strengen van het horgordijn naar binnen én buiten wandelen. Vergeleken met standaard horren voor een camper of caravan dus veel gebruiksvriendelijker. Zeker voor kleine kinderen of huisdieren. Daarnaast kun je met een vliegengordijn zowel genieten van extra licht als frisse lucht in de caravan. En ook niet onbelangrijk: de vliegengordijnen van Jekra zijn echte eyecatchers. Kies voor een leuk kleurtje of een interessant materiaal en steel deze zomer de show op de camping!

Welke horgordijnen zijn er voor de caravan of camper?

Bij Jekra Vliegengordijnen kies je een vliegengordijn dat past bij de stijl van jouw caravan of camper. We hebben muggengordijnen in allerlei soorten en materialen. Of je nu op zoek bent naar een horgordijn met kralen of een kattenstaartgordijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens vliegensvlug bij onze:

Soorten
Vliegengordijnen met hulzen
Vliegengordijnen met kettingen
Vliegengordijnen met lamellen
Vliegengordijnen met kralen
Vliegengordijnen kattenstaart
Retro vliegengordijnen
Luxe vliegengordijnen

Materialen
Vliegengordijnen van plastic/pvc/kunststof
Vliegengordijnen van aluminium
Vliegengordijnen van metaal

Een kleurstaal aanvragen

Met zoveel keuze, kan kiezen lastig zijn. Daarom hebben we een handige oplossing: je kunt max. 5 gratis kleurstalen aanvragen van jouw favoriete vliegengordijnen. Zo krijg je een beter beeld van het materiaal en de kleur en welk vliegengordijn het beste in jouw ruimte past. 

Vliegengordijn op maat voor de caravan of camper

Bij Jekra kan je behalve een vliegengordijn in een reguliere maat, ook een vliegengordijn op maat kopen. Niet iedere caravandeur is immers hetzelfde. Handig, toch? We leveren jouw vliegengordijn natuurlijk ook inclusief materiaal om het te bevestigen in de caravandeur. Je betaalt de vliegengordijnen per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van de gewenste afmetingen. Geef op de productpagina de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. 

Waarom caravan horgordijnen van Jekra?

Bij Jekra kies je uit verschillende horgordijnen van top kwaliteit. Alle onze producten zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien zijn de meeste horgordijnen op maat te bestellen. Bestel je in onze webshop, dan profiteer je van:

  • Vliegengordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Op maat bestellen
  • Gratis kleurstalen 
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Heb je nog een vraag over één van onze muggengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!