Vliegengordijn caravan 

Kijk jij ook al uit naar de warme maanden en kun je niet wachten om er weer met de caravan op uit te gaan? Maar verheug je je absoluut niet op de vliegen en andere insecten in de caravan? Dan kan een vliegengordijn in de caravan de uitkomst bieden! Bij Jekra vind je een ‘vliegengordijn caravan’ in het materiaal dat jij zoekt. Deze vliegengordijnen houden irritante vliegen en muggen buiten, terwijl je alsnog kunt genieten van wat frisse lucht in de caravan. En geen zorgen, we leveren vliegengordijnen op maat, zodat er altijd een geschikt vliegengordijn is om voor jouw caravandeur te hangen. Ontdek de vliegengordijnen van Jekra en vind een vliegengordijn dat bij jouw caravan past.

31 items
Filters

Wat is een vliegengordijn caravan?

Een vliegengordijn, ook wel insectengordijn, genoemd, is een gordijn dat voor de caravandeur wordt gehangen en zo vliegen en andere insecten buiten houdt. Hierbij denken veel mensen al aan de hordeur, maar een vliegengordijn is een stuk gebruiksvriendelijker en minstens zo effectief. Een hordeur dient namelijk iedere keer bij het naar binnen en buiten lopen te worden geopend en door een vliegengordijn kun je makkelijk lopen. Dit is ook veel fijner voor kinderen en huisdieren.

Doordat de strengen van een vliegengordijn langs elkaar bewegen, worden ze licht statisch. Insecten krijgen daardoor geen kans om binnen te komen.

Vliegengordijn caravan in een materiaal naar wens

Indien je op zoek bent naar een vliegengordijn voor in de caravan of camper, dan vind je een ruim aanbod bij Jekra. Wij verkopen namelijk vliegengordijnen in diverse materialen, zoals kralen vliegengordijnen, kunststof vliegengordijnen en aluminium vliegengordijnen. Deze vliegengordijnen hebben allen hun eigen kwaliteiten, maar daarnaast ook een eigen uitstraling. Al onze vliegengordijnen zijn van topkwaliteit en kunnen makkelijk in de caravan worden gemonteerd met het bevestigingsmateriaal dat inclusief is.

Caravan vliegengordijn op maat

Niet iedere deur is hetzelfde en daarom kan het lastig zijn om een geschikt vliegengordijn te vinden dat past bij jouw afmetingen. Dat is de reden dat wij vliegengordijnen op maat maken. Of je nu een standaardmaat of een bijzondere maat zoekt, wij kunnen de vliegengordijnen op maat maken.

Ben je er nog niet helemaal uit welke kleur of welk materiaal past bij het interieur van je caravan? Dan kun je gratis kleurstalen bestellen. Test zelf, in je caravan, welk type vliegengordijn bij jouw wensen aansluit!

Service van Jekra

Wil je een kwalitatief vliegengordijn voor in de caravan kopen? Naast dat wij een vliegengordijn op maat kunnen maken, profiteer je bij ons ook van snelle levering en gratis verzending. Alle gordijnen worden kant-en-klaar geleverd en zijn binnen 1 à 2 dagen in huis.

Heb je nog vragen over onze caravan vliegengordijnen of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.