Vliegengordijn goedkoop 

Vliegende insecten en ander ongedierte wil je liever niet in huis hebben. Met mooi, zomersweer wil je wél zo veel mogelijk de deuren en ramen geopend hebben en dan ontkom je vaak niet aan die ongewenste insecten. Met een vliegengordijn kun je de deuren openzetten zonder dat je hier last van hebt! Ideaal, toch?

Ben jij op zoek naar een vliegengordijn dat goedkoop, decoratief en efficiënt is? Dan ben je bij Jekra aan het goede adres! Jekra produceert alle vliegengordijnen in eigen beheer, waardoor wij streven naar topkwaliteit én de beste prijs kunnen verzekeren.

43 items
Filters

Goedkoop vliegengordijn én effectief?

Voor een vliegengordijn wil je misschien niet de hoofdprijs betalen, maar tegelijkertijd is een bekend gezegde: “goedkoop is duurkoop”. Wat je dus eigenlijk wilt, is een vliegengordijn voor de beste prijs én goede kwaliteit. Dat garanderen wij!

Daarnaast betaal je bij Jekra per vierkante meter (m2). Een vliegengordijn wordt op maat gemaakt en de prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Op iedere productpagina van onze vliegengordijnen kun je naast de kleur de gewenste breedte en hoogte aangeven. Vervolgens wordt het totale aantal vierkante meters berekend en wordt de prijs direct getoond. Alle gordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd.

Ben je er nog niet helemaal uit welk vliegengordijn past bij jouw interieur? Dan kun je bij onze gratis kleurstalen bestellen. Daardoor kun je kennismaken met de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze vliegengordijnen.

Vliegengordijn voor een lage prijs kopen?

Wil je een goedkoop vliegengordijn kopen? Hou dan ook regelmatig onze website in de gaten voor aanbiedingen!

Wij verkopen onder andere de volgende vliegengordijnen:

Service van Jekra

Vliegengordijn goedkoop kopen? Bij Jekra kun je rekenen op de beste prijs, top kwaliteit, gratis kleurstalen, snelle levering én gratis verzending. Dat is de service die je van Jekra kunt verwachten! Onze vliegengordijnen zijn binnen 1 à 2 werkdagen in huis en we streven er zelfs naar dat je je bestelling morgen in huis hebt! Wij leveren onze vliegengordijnen compleet en kant-en-klaar, voorzien van aluminium bevestigingsstrip en schroeven. Daardoor zijn ze eenvoudig te installeren!

Heb je vragen over onze vliegengordijnen of wil je meer informatie over onze service? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag!