Vliegengordijn grijs 

Irriteer je je aan al die vliegen, muggen en insecten in huis? Dan is een vliegengordijn wat jij zoekt! Een vliegengordijn heeft is niet alleen erg functioneel, het is ook zeer decoratief. Vooral als je er één koopt in een kleur die bij je interieur past. Heb jij zwarte of donkergrijze deurkozijnen? Dan zal een grijs vliegengordijn perfect in de deuropening passen. Het zorgt namelijk voor een luxe uitstraling. Benieuwd naar de grijze vliegengordijnen in ons assortiment? Bekijk ze hieronder! 

25 items
Filters

Gemak van een grijs vliegengordijn

Een grijs vliegengordijn is decoratief én functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat vliegen, muggen en andere insecten niet binnen kunnen komen, maar ondertussen komt er wel lekker frisse lucht in huis. Daarnaast is het gordijn erg gebruiksvriendelijk, want je kunt er gemakkelijk doorheen lopen. Dit is ook erg handig voor kinderen en huisdieren, want je hoeft niet telkens – zoals bij een hordeur – de deur open te schuiven. Je hoeft je geen zorgen te maken dat een vliegengordijn minder effectief is! De slierten van het grijze vliegengordijn bewegen langs elkaar en worden daardoor licht statisch. Muggen, vliegen en andere insecten krijgen daardoor geen kans om binnen te komen. 

Het is duidelijk dat een grijze vliegengordijn dus doeltreffend is, maar het zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling. Een grijs vliegengordijn zorgt door de donkere kleur voor een stoere sfeer. Vooral in combinatie met een donker deurkozijn. 

Grijze vliegengordijnen in een materiaal naar keuze 

Wil je een grijs vliegengordijn kopen? Dan heb je keuze uit diverse materialen en vormen. Kies jij voor lamellen vliegengordijnen, kralen vliegengordijnen of aluminium vliegengordijnen? Een aantal grijze vliegengordijnen die erg populair in ons assortiment zijn, zijn de grijs gemêleerde hulzen, de grijze Astro slierten, de grijze Ember slierten en de antraciet aluminium schakels.  

Kun je geen keuze maken? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt bij ons gratis kleurstalen bestellen. Daardoor kun je de vormgeving en het materiaal van onze grijze vliegengordijnen nog beter ontdekken. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen. 

Service van Jekra

Geïnteresseerd in een grijs vliegengordijn? Dan kun je bij Jekra rekenen op een goede service! Wij bieden je een snelle levering en gratis verzending. Een vliegengordijn grijs is namelijk al binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Je kunt ‘m dus in sommige gevallen al morgen in huis hebben! Het is ook goed om te weten dat alle grijze gordijnen kant-en-klaar worden geleverd! 

Heb je een vliegengordijn grijs gezien dat bij jouw interieur past en heb je er een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!