Vliegengordijn hond 

Wil je vliegen buiten de deur houden, maar niet je hond? Dan is een vliegengordijn geschikt voor honden dé ideale oplossing. Hiermee houd je effectief vervelende insecten buiten de deur, terwijl jouw trouwe viervoeter gemakkelijk in én uit loopt. Bovendien krijgt jouw interieur ook gelijk een trendy uitstraling. De vliegengordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Ontdek welke hor het beste bij jou past. Goed om te weten: je ontvangt jouw vliegengordijnen kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal. Bovendien zijn de meeste vliegengordijnen op maat te bestellen.

80 items
Filters

Hor voor deur met hond, kan dat?

Stel je voor: het is een warme zomeravond en het wordt net even te warm voor jouw trouwe viervoeter. Dan is het natuurlijk belangrijk dat hij gemakkelijk het huis in kan. De deur wagenwijd open houden zonder hor is alleen geen optie, want voor je het weet heb je een muggen- en vliegenplaag in huis..  Een vliegengordijn is de ideale oplossing. Ze zijn namelijk onwijs geschikt voor honden. Jij en je hond gaan zelf gemakkelijk het huis in én uit, maar vervelende insecten blijven buiten. Ook laat een vliegengordijn gewoon frisse lucht in de ruimte. Dat betekent de deuren heerlijk wagenwijd open deze zomer! En zeg maar gedag tegen de standaard hor van gaas.  Vliegengordijnen zijn er namelijk in diverse kleuren en patronen. 

Voordelen vliegengordijn geschikt voor honden

Bij Jekra kies je uit verschillende vliegengordijnen die geschikt zijn voor honden. Zo kun je kiezen voor een luxe vliegengordijn van stevige kunststof kralen, een stoffen horgordijn, lamellen en nog veel meer. Daarnaast vind je diverse kleuren in ons aanbod. Van vrolijke, opvallende tinten tot simpele elegantie: de keuze is aan jou. Alle vliegengordijnen met lamellen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend, insectenwerend en verkrijgbaar in alle maten. Bestel je in onze webshop dan profiteer je van:

  • Vliegengordijn geschikt voor honden én van hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis kleurstalen bestellen
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Heb je nog een vraag over één van onze horgordijnen, wil je weten of het vliegengordijn dat je voor ogen hebt echt geschikt is voor jouw hond, of heb je gewoon behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag op weg! 

Soorten vliegengordijnen 

Bij Jekra vind je heel veel soorten vliegengordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan vliegensvlug eens onze:

Horgordijnen met hulzen
Horgordijnen met kettingen
Horgordijnen met lamellen
Horgordijnen met kralen
Horgordijnen kattenstaart
Retro horgordijnen
Luxe horgordijnen