Vliegengordijn hulzen 

Wanneer je aan een vliegengordijn denkt, zie je al snel het vliegengordijn met hulzen voor je. Hulzen vliegengordijnen zijn namelijk ontzettend populair en zien we al jarenlang in de deuropeningen van veel woningen hangen. De gordijnen bestaan uit kleine hulzen die van kunststof zijn gemaakt. Omdat de hulzen stevig én flexibel zijn, kunnen de hulzen wel tegen een stootje. De hulzen vliegengordijnen verkopen wij in veel diverse kleuren, waardoor jij vast een mooi vliegengordijn met hulzen vindt dat bij je interieur past!

7 items
Filters

Gemak van een hulzen vliegengordijn

Hulzen vliegengordijnen zijn ontzettend effectief, omdat ze nauwsluitend zijn. Wij krijgen regelmatig vragen of vliegen niet gewoon door de hulzen kunnen vliegen, maar dat is niet het geval. De smalle hulsjes in het vliegengordijn bewegen heel dicht langs elkaar en worden daardoor licht statisch. Insecten krijgen daardoor geen kans om binnen te komen.

Ons assortiment vliegengordijn hulzen

De hulzen vliegengordijnen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. De PVC hulzen vallen in strengen mooi strak naar beneden. Dit zorgt voor een rustige en nette uitstraling. De uitstraling kun je verder zelf bepalen aan de hand van ons kleurenpallet. Wij hebben vliegengordijnen met hulzen in diverse kleuren. Kies jij voor een stoere, donkere kleur of liever voor een vrolijke, zonnige kleur? De keuze is aan jou! Om te testen welke kleur het beste bij jouw interieur past, kun je gratis kleurstalen bestellen. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen en ontdekken welke vormgeving, kleur en materiaal bij jouw deuropening past.

Vliegengordijn hulzen – kant-en-klaar

Onze hulzengordijnen worden altijd kant-en-klaar geleverd. Dat is wel zo makkelijk, want dan kun je je nieuwe vliegengordijn zo snel mogelijk ophangen. De hulzengordijnen kun je bevestigen in het deurkozijn met de bijgeleverde bevestigingsstrip en schroeven. 

Service van Jekra

Wil je een kwalitatief vliegengordijn met hulzen kopen? Dan ben je bij Jekra aan het juiste adres! Wij kunnen ieder vliegengordijn op maat maken, garanderen de beste kwaliteit en staan voor je klaar met een goed advies! Bij ons profiteer je altijd van snelle levering en gratis verzending. Alle gordijnen worden kant-en-klaar geleverd en zijn binnen 1 à 2 dagen in huis.

Bij vragen over de hulzengordijnen of over onze service kun je gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze vliegengordijnen.