Vliegengordijn lamellen 

Ben je op zoek naar een mooi vliegengordijn met lamellen om vervelende beestjes buiten huis te houden? Dan zit je goed bij Jekra Vliegengordijnen! In ons assortiment vind je zowel kleurrijke vliegengordijn lamellen als luxe vliegengordijn lamellen die een prachtige look geven aan jouw ruimte. Neem een kijkje in ons aanbod en vind het vliegengordijn dat je zoekt!

11 items
Filters

De keuze voor vliegengordijn lamellen

Stel je voor: het is een warme zomeravond en je bent heerlijk aan het barbecueën. Af en toe wandel je naar binnen om iets te halen, zoals een kurkentrekker of een extra mes. Aan het einde van de avond merk je vast dat insecten, vliegen en muggen van de feestvreugde genoten hebben en zich nu in huis bevinden. Gelukkig kun je hier iets aan doen! Schaf mooie vliegengordijn lamellen aan en zet zo de beestjes buitenspel. Lamelgordijnen zijn veel makkelijker dan een schuif- of hordeur, je kunt er immers gewoon doorheen wandelen. Bovendien laten lamelgordijnen wel frisse lucht in de ruimte. Handig, toch? In ons assortiment vliegengordijnen vind je vast wel een model dat bij jouw keuken, woonkamer, camper, etc. past.

Het materiaal en de kleur van de vliegengordijn lamellen

Heb je besloten om voor lamelgordijnen te kiezen? Top! Dan heb je nog de keuze qua materiaal en kleur. Zo kun je kiezen voor luxe vliegengordijn lamellen in een stevige kunststof of zachte stoffen lamelgordijnen. Of kies je voor kleurrijke, retro vliegengordijnen? De keuze is aan jou! 

Gratis verzending van de vliegengordijn lamellen 

Raak je er toch niet helemaal uit? Dan hebben wij een handige oplossing voor jou. Wij bieden namelijk gratis verzending. De vliegengordijnen zijn ook nog eens binnen 1 a 2 werkdagen in huis. Zo zie je snel het materiaal en de kleur in het echt en kun je beter inschatten of het lamelgordijn zal passen in de ruimte die je voor ogen hebt. Bekijk ook onze vliegengordijn wit, vliegengordijn grijs of vliegengordijn transparant

Service van Jekra

Na aankoop profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over één van onze lamelgordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en kunnen je meer informatie geven.