Vliegengordijn op maat 

Wil jij graag een vliegengordijn kopen maar wijkt de maat van jouw schuifdeur, hordeur of raam af van de standaard maat? Dan hebben we goed nieuws voor jou: bij Jekra Vliegengordijnen kun je een vliegengordijn op maat bestellen. Je hoeft dus niet te vrezen: je kunt jouw favoriete vliegengordijn gewoon bestellen en ophangen in de ruimte die je voor ogen had.

18 items
Filters

Vliegengordijn op maat bestellen bij Jekra

Nu vraag je je misschien af waarom een vliegengordijn op maat kopen geen probleem is bij Jekra Vliegengordijnen. Wel, wij zijn behalve verkoper ook producent. Dit betekent dat we het door jou gekozen vliegengordijn snel op maat kunnen maken. Wil je jouw vliegengordijn op maat iets breder, smaller, langer of korter? Geen probleem! Jouw vliegengordijn wordt kant-en-klaar geleverd in de maat die jij zoekt.

Bij ieder vliegengordijn in ons assortiment kun je zelf de gewenste kleur en afmetingen aangeven. Erg handig als standaard vliegengordijnen niet passen in de ruimte die je voor ogen had. Aan de hand van de aangegeven afmetingen, wordt de prijs berekend. Daarna wordt het vliegengordijn op maat gemaakt, speciaal voor jou. Zo makkelijk kan bijvoorbeeld een aluminium vliegengordijn op maat zijn!

Hud insecten buiten met een maatwerk vliegengordijn

Met ons vliegengordijn op maat houd je die vervelende insecten, vliegen en muggen waar ze horen: niet bij jou in huis! Heb je openslaande deuren of een schuifraam die wel een vliegengordijn kunnen gebruiken? Voor welke plaats je ook een passend vliegengordijn zoekt, bij Jekra Vliegengordijnen zit je goed. Je vindt in ons assortiment zowel echte retro vliegengordijnen als luxe vliegengordijnen met aluminium kettingen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind een passend vliegengordijn!

De keuze voor een passend vliegengordijn op maat

Heb je enkele mooie producten gevonden maar kom je er niet helemaal uit welk vliegengordijn bij jou (en je interieur) past? Dat snappen we … er zijn immers veel keuzes! Van een kralen gordijn tot een gordijn met luxe hulzen, ons aanbod is uitgebreid. Daarom kun je bij ons gratis kleurstalen bestellen. Maak kennis met de vormgeving, het kleur en het materiaal van het vliegengordijn. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen.

Service van Jekra

Het beste vliegengordijn? Dat koop je bij Jekra Vliegengordijnen! Na aankoop profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Onze deurgordijnen worden uiteraard geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Heb je nog een vraag over één van onze vliegengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.