Vliegengordijn voor raam 

Op zoek naar een vliegengordijn voor een raam? Sla dan twee vliegen in één klap met onze decoratieve én functionele horgordijnen. Niet alleen doen ze wat ze moeten doen, maar ook zijn het echte blikvangers. De hordgordijnen zijn namelijk beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Goed om te weten: alle vliegengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien bestel je bij ons vrijwel alle horgordijnen op maat. Zo zorgen we dat het vliegengordijn perfect past binnen jouw raamkozijn.

18 items
Filters

Waarom een vliegengordijn voor een raam?

Een horgordijn houdt eenvoudig muggen, vliegen, wespen en andere insecten buiten. Daardoor kun je jouw raam heerlijk openzetten op warme zomerdagen. Oftewel: frisse lucht en licht naar binnen, vervelende beestjes buiten. Daarnaast is het kopen van een vliegengordijn een ideale keuze als je jouw raam net dat beetje extra wil geven. Vliegengordijnen zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ook trendy en decoratief. Ze zijn beschikbaar in ontzettend veel soorten en kleuren. In tegenstelling tot een hor van gaas zien ze er dan ook een stuk leuker uit. Aangezien de vliegengordijnen lichtdoorlatend zijn, kan je voor extra privacy of verduistering een horgordijn combineren met een ander soort gordijn. 

Jekra vliegengordijnen voor ramen

Bij Jekra kies je uit verschillende horgordijnen voor jouw raam. Bijvoorbeeld van hoogwaardig kunststof, metaal of aluminium. Verkrijgbaar in verschillende vormen en diverse kleuren. Of je nu houdt van vrolijke, opvallende tinten of van simpele elegantie: jouw perfecte exemplaar zit erbij. Alle horgordijnen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Veel verschillende vliegengordijnen voor ramen
  • Gratis kleurstalen bestellen
  • Horgordijnen op maat voor ieder raamkozijn
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Vliegengordijn voor raam op maat

Heb je een vliegengordijn voor een raam nodig, dan kies je voor een vliegengordijn op maat. Geef op de productpagina, behalve de gewenste kleur, de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. Je betaalt per vierkante meter (m²). Ben je er nog niet helemaal uit welk vliegengordijn past bij jouw raam? Bestel dan onze gratis kleurstalen en ontdek de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze vliegengordijnen. 

Soorten horgordijnen voor ramen

De horgordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Van vliegengordijnen met hulzen, kattenstaart gordijnen en lamellen, tot gordijnen met kettingen. Ontdek welk vliegengordijn het beste bij jouw raam past. Bekijk vliegensvlug eens onze:

Vliegengordijnen met hulzen
Vliegengordijnen met kettingen
Vliegengordijnen kattenstaart
Vliegengordijnen met lamellen
Retro vliegengordijnen
Luxe vliegengordijnen