Vliegengordijn voor schuifpui 

Ben je op zoek naar een vliegengordijn voor de schuifpui? Bingo! Bij Jekra vind je horgordijnen van topkwaliteit.  Behalve dat ze effectief hun werk doen, zijn de muggengordijnen een echte blikvanger binnen jouw interieur. De vliegengordijnen zijn beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Ontdek welk horgordijn het beste bij jou past. Goed om te weten: al onze producten worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bovendien zijn de meeste van onze producten op maat te bestellen.

18 items
Filters

Een horgordijn voor een schuifpui kopen

Heb jij ook een schuifpui tussen bijvoorbeeld je woonkamer en je terras? Dan weet je vast hoe handig dit is! Een glazen schuifpui laat immers heerlijk veel licht binnen … maar in de zomer ook veel vliegen en insecten als de schuifpui te lang open staat! Gelukkig kun je bij Jekra een vliegengordijn kopen dat bij jouw huis past. 

Waarom een vliegengordijn voor de schuifpui?

Een vliegengordijn voor jouw schuifpui heeft heel wat voordelen. Niet alleen houdt het van de zomer die vervelende beestjes buiten; je kunt zelf makkelijk door de strengen van het horgordijn naar binnen én buiten wandelen. En dat zonder steeds de schuifpui te moeten openen. Mega handig als je op een mooie zomeravond besluit in de tuin te dineren! Een vliegengordijn heeft nog het extra voordeel dat zowel licht als frisse lucht door de strengen naar binnen kan. Bovendien zijn vliegengordijnen voor schuifpuien niet meer wat ze vroeger waren; tegenwoordig kan een muggengordijn een echte eyecatcher zijn! Kies voor een leuk kleurtje of een interessant materiaal, de keuze is aan jou. 

Welke horgordijnen zijn er voor de schuifpui?

Bij Jekra Vliegengordijnen kies je een vliegengordijn dat echt past bij de schuifpui in jouw huis. We hebben muggengordijnen in allerlei soorten en materialen. Of je nu op zoek bent naar een hor met lamellen voor de schuifpui of een kattenstaartgordijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens vliegensvlug bij onze:

Soorten
Vliegengordijnen met hulzen
Vliegengordijnen met kettingen
Vliegengordijnen met lamellen
Vliegengordijnen met kralen
Vliegengordijnen kattenstaart
Retro vliegengordijnen
Luxe vliegengordijnen

Materialen
Vliegengordijnen van plastic/pvc/kunststof
Vliegengordijnen van aluminium
Vliegengordijnen van metaal

Een kleurstaal aanvragen

Vind je het toch maar moeilijk om te kiezen? Dat snappen wij uiteraard. Daarom hebben we een handige oplossing: je kunt max. 5 gratis kleurstalen aanvragen van jouw favoriete vliegengordijnen. Zo krijg je een beter beeld van het materiaal en de kleur en welk vliegengordijn het beste in jouw ruimte past. 

Vliegengordijn op maat gemaakt voor de schuifpui

Wist je dat Jekra Vliegengordijnen producent en leverancier is van de vliegengordijnen in onze webshop? Daarom kun je bij ons niet alleen een vliegengordijn schuifpui in een reguliere maat kopen, maar is het ook mogelijk om een vliegengordijn op maat aan te vragen. Handig, toch? We leveren jouw vliegengordijn natuurlijk ook inclusief materiaal om het te bevestigen bij de schuifpui.

Je betaalt de vliegengordijnen per vierkante meter (m²). De prijs wordt berekend op basis van de gewenste afmetingen. Geef op de productpagina de gewenste breedte en hoogte aan. Daarna zie je de totale prijs. 

Waarom horgordijnen van Jekra?

Bij Jekra kies je uit verschillende horgordijnen van top kwaliteit. Alle onze producten zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend. Bovendien zijn de meeste horgordijnen op maat te bestellen. Bestel je in onze webshop, dan profiteer je van:

  • Vliegengordijnen van hoogwaardige kwaliteit
  • Op maat bestellen
  • Gratis kleurstalen 
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal 
  • Altijd gratis verzending

Heb je nog een vraag over één van onze muggengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!