Vliegengordijn schuifpui 

Heb jij ook een schuifpui tussen bijvoorbeeld je woonkamer en je terras? Dan weet je vast hoe handig dit is! Een glazen schuifpui laat immers heerlijk veel licht binnen … maar in de zomer ook veel vliegen en insecten als de schuifpui te lang open staat! Gelukkig kun je bij Jekra Vliegengordijnen een handig schuifpui vliegengordijn kopen die bij jouw huis past.

16 items
Filters

Vliegengordijn voor schuifpui: de voordelen

Een vliegengordijn schuifpui heeft heel wat voordelen. Zo kun je makkelijk door de strengen van het vliegengordijn wandelen, zonder steeds de schuifpui te moeten openen. Uiterst handig als je op een mooie zomeravond besluit in de tuin te dineren! Een vliegengordijn heeft nog het extra voordeel dat frisse lucht door de strengen naar binnen kan. Zo heb je nooit een muffe geur in huis! Uiteraard moeten we vermelden dat een vliegengordijn schuifpui van Jekra Vliegengordijnen doet wat het belooft: bijna alle vliegen, muggen en andere insecten worden geweerd uit jouw leefruimte, omdat de schuifpui deze tegenhoudt.

Bovendien zijn vliegengordijnen voor schuifpuien niet meer wat ze vroeger waren; tegenwoordig kan een vliegengordijn schuifpui een echte eyecatcher zijn! Kies voor een leuk kleurtje of een interessant materiaal, de keuze is aan jou …

Het materiaal en de kleur van de vliegengordijn schuifdeur

Bij Jekra Vliegengordijnen kies je een vliegengordijn schuifpui dat echt bij de ruimte past. Kies jij voor een sober vliegengordijn uit kunststof of voor een kleurrijk kralen vliegengordijn, horgordijn, deurgordijn of vliegengordijn hulzen? In ons assortiment vind je vast een passend schuifpui vliegengordijn.

Een kleurstaal aanvragen

Vind je het toch maar moeilijk om te kiezen? Dat snappen wij uiteraard. Daarom hebben we een handige oplossing: je kunt max. 5 gratis kleurstalen aanvragen van jouw favoriete vliegengordijnen. Zo krijg je een beter beeld van het materiaal en de kleur en welk vliegengordijn schuifpui het best in jouw ruimte past. 

Een vliegengordijn schuifpui op maat

Wist je dat Jekra Vliegengordijnen producent en leverancier is van de vliegengordijnen op onze site? Daarom kun je bij ons niet alleen een vliegengordijn schuifpui in een reguliere maat kopen, maar is het ook mogelijk om een vliegengordijn op maat aan te vragen. Handig, toch? We leveren jouw vliegengordijn schuifpui natuurlijk ook inclusief bevestigingsmateriaal. 

Service van Jekra

Na aankoop profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over één van onze muggengordijnen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en kunnen je meer informatie geven.