Vliegengordijn transparant 

Wat zijn zwoele zomeravonden toch heerlijk! Wat minder heerlijk is, zijn de vliegen, muggen en andere insecten die naar binnen trekken als je de deur of het raam nog maar op een kiertje laat staan. Gelukkig hebben wij een oplossing tegen naar binnen vliegende diertjes: een vliegengordijn kopen. Ben jij wel fan van een modern, neutraal vliegengordijn? Dan is een transparant vliegengordijn vast wat voor jou!

14 items
Filters

Dé voordelen van transparante vliegengordijnen

Er zijn veel voordelen aan het aanschaffen van een vliegengordijn transparant. Zo zorgt de licht statische kracht van de bewegende strengen ervoor dat vervelende insecten je huis niet binnen komen. Met onze vliegengordijnen kun je makkelijk insecten buiten de deur houden. Een vliegengordijn is ook handiger dan bijvoorbeeld een hordeur, want jij, je kinderen en je dieren, kunnen er makkelijk doorheen wandelen. Je hebt ook steeds frisse lucht in huis. Wil jij ook ongedierte buiten houden, maar toch kunnen genieten van mooie zomeravonden, de hele zomer lang? Dan is een vliegengordijn ideaal!

Je kunt bij Jekra Vliegengordijnen allerlei soorten gordijnen kopen; van kleurrijk en opvallend tot artistiek en neutraal. Is jouw interieur modern? Dan past een vliegengordijn transparant hier perfect bij! Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en decoratief.

Een kleurstaal aanvragen van het vliegengordijn transparant

We snappen maar al te goed dat het moeilijk kan zijn om een passend transparant vliegengordijn te kiezen. Wil je gedraaide slierten, mooi stevige lamellen, franjes of kralen? Om duidelijk te kunnen vergelijken, kun je max. 5 gratis kleurstalen aanvragen van jouw favoriete vliegengordijnen. Zo krijg je een duidelijk beeld van het materiaal en of het vliegengordijn transparant in jouw ruimte zou passen.

Een vliegengordijn transparant op maat

Wil je jouw transparante vliegengordijn ophangen in een deur- of raamopening die geen conventionele maat heeft? Dan kun je bij Jekra Vliegengordijnen een vliegengordijn op maat bestellen. We leveren jouw vliegengordijn transparant op maat dan in de maat die je nodig hebt. Natuurlijk zijn normale maten zoals 90×220 cm en 90×210 cm ook mogelijk.

Wist je dat Jekra Vliegengordijnen producent en leverancier is van de vliegengordijnen op onze site? Daarom kun je bij ons niet alleen een vliegengordijn schuifpui in een standaard maat kopen, maar is het ook mogelijk om een vliegengordijn op maat aan te vragen. Handig, toch? We leveren jouw vliegengordijn schuifpui kant-en-klaar en inclusief bevestigingsmateriaal. Zo kun je het deurgordijn eenvoudig ophangen. Op basis van de afmetingen die je doorgeeft, wordt de prijs dan berekend.

Service van Jekra

Zeg nu vaarwel tegen naar binnen vliegend ongedierte! Bij Jekra Vliegengordijnen profiteer je van snelle levering en gratis verzending. Heb je nog een vraag over onze horgordijnen of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en kunnen je meer informatie geven.