Vliegengordijn wit 

Wil je een mooi vliegengordijn kopen en is wit de kleur die jij in gedachte hebt? Dan ben je op de juiste pagina! In ons assortiment hebben we vliegengordijnen in diverse kleuren, maar wit is een kleur die toch wel erg populair is. Een wit vliegengordijn heeft namelijk een neutrale uitstraling, past bij veel verschillende interieurs én valt niet te veel op. Benieuwd naar onze witte vliegengordijnen? Ontdek hieronder ons assortiment!

20 items
Filters

Gemak van een wit vliegengordijn

Een wit vliegengordijn is een decoratieve en doeltreffende manier om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. Het vliegengordijn wordt in de deuropening gehangen en is erg gebruiksvriendelijk, omdat je er gemakkelijk doorheen kunt lopen. Dat is een stuk fijner voor kinderen en huisdieren dan dat je, zoals bij een hordeur, de deur steeds moet openschuiven. Ook is een vliegengordijn minstens zo effectief. De slierten van een vliegengordijn bewegen langs elkaar en worden daardoor licht statisch. Insecten, zoals muggen en vliegen, krijgen geen kans om binnen te komen. 

Een vliegengordijn is dus erg doeltreffend, maar heeft daarnaast ook een decoratieve waarde. Een wit vliegengordijn heeft bijvoorbeeld een hele mooie neutrale uitstraling. Vooral als je het witte vliegengordijn in een deuropening met witte deurkozijnen hangt, zorgt dit voor een rustig aanzicht. 

Witte vliegengordijnen in een materiaal naar keuze 

Onze witte vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en vormen. Niet ieder wit vliegengordijn is natuurlijk hetzelfde! Bij het kopen van een wit vliegengordijn heb je keuze uit kunststof vliegengordijnen, kralen vliegengordijnen , aluminium vliegengordijnen, vliegengordijn hulzen en vliegengordijn pvc

Een aantal voorbeelden van witte vliegengordijnen die bij ons erg populair zijn, zijn de witte Astro slierten, de witte Chia kralen, de witte Cyprus kralen en de luxe witte lamellen. Het is maar net wat jij mooi vindt! 

Kom je er niet helemaal uit welk vliegengordijn wit bij jou (en je interieur) past? Dan hebben we goed nieuws! Het is bij ons mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen. Maak kennis met de vormgeving en materiaal van onze witte vliegengordijnen. Je kunt maximaal 5 strengen bestellen. 

Service van Jekra

Wil je een wit vliegengordijn of horgordijn kopen? Dan kun je bij Jekra rekenen op een snelle levering en gratis verzending. Onze witte vliegengordijnen zijn namelijk binnen 1 à 2 werkdagen in huis en we streven zelfs naar de ‘morgen in huis’-service! Alle gordijnen worden kant-en-klaar geleverd! 

Heb je een vliegengordijn wit op het oog en heb je er een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!