Aluminium vliegengordijnen 

Ben je op zoek naar een mooie en praktische oplossing die ervoor zorgt dat vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur blijven? Dan is een aluminium vliegengordijn misschien wel iets voor jou. Deze gordijnen gaan een leven lang mee! Doordat wij onze aluminium vliegengordijnen op maat maken, zal er voor iedere ingang een mooie oplossing tussen zitten. Zelfs wanneer jouw deuropening buiten de standaard maat valt! Daarnaast hebben wij varianten in verschillende kleuren zodat je een luxe uitstraling kunt creëren. Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door onze aluminium vliegengordijnen!

10 items
Filters

Aluminium vliegengordijnen

De aluminium vliegengordijnen van Jekra geven jouw woonkamer, slaapkamer, camper of caravan een luxe uitstraling. De aluminium kettingen bestaan uit geanodiseerde aluminium schakels. Dit is een oppervlakte behandeling om aluminium te voorzien van een oxidelaag; een beschermlaag waardoor er een hogere slijtvastheid ontstaat het is hierdoor o.a. geschikt voor alle weersinvloeden. Het vliegengordijn gaat zo een leven lang mee! Daarnaast zijn aluminium vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze een echte toevoeging kunnen zijn aan jouw interieur. Tevens hoef je niet bang te zijn dat de vliegengordijnen aluminium zorgen voor een donkere ruimte. De aluminium vliegengordijnen laten het natuurlijke buitenlicht gemakkelijk door.

Aluminium vliegengordijnen en meer!

Naast onze aluminium vliegengordijnen hebben wij ook vliegengordijnen van andere materialen. Bekijk bijvoorbeeld onze kunststof vliegengordijnen en PVC vliegengordijnen. Daarnaast hebben we ook luxe hulzen en andere losse onderdelen. Weet je niet welk type vliegengordijn past bij jouw situatie? Vraag dan een gratis kleurstaal aan. Bekijk welke kleur, materiaal en vormgeving past bij jouw deuropening zodat je zeker bent van je zaak.

Jekra aluminium vliegengordijnen op maat

Iedere ruimte is anders en de ene ingang is breder of hoger dan de ander. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een fijne oplossing tegen insecten, maken wij vliegengordijnen op maat. Naast de vaste afmetingen kun je kiezen voor iedere andere gewenste maat. Omdat wij zowel producent als leverancier zijn, kunnen wij kwalitatieve vliegengordijnen maken die binnen 1 à 2 werkdagen worden geleverd.

Service van Jekra

Bij Jekra vind je verschillende aluminium vliegengordijnen die zorgen dat jij kunt genieten van de frisse lucht en het fijne zonnetje zonder overlast van insecten. Neem snel een kijkje en kies jouw perfecte gordijn! Wanneer je vliegengordijnen bij Jekra bestelt, wordt je bestelling kant-en-klaar geleverd, inclusief al het nodige bevestigingsmateriaal.

Heb  je nog vragen over onze producten of over onze service? Wij helpen je graag verder via onze klantenservice! Wij maken onze vliegengordijnen op maakt zodat ze kant-en-klaar kunnen worden geleverd bij jou thuis! Kies voor een aluminium vliegengordijn in onze webshop!