Kralen vliegengordijnen 

Wil je vliegen, muggen en andere insecten buitenshuis houden, maar wil je dit wel op een decoratieve manier doen? Dan is een kralengordijn wellicht wat voor jou! Onze kralen vliegengordijnen hebben een decoratieve en trendy uitstraling. De kralen vliegengordijnen verkopen we in diverse soorten, maten en kleuren. Daardoor vind je vast een mooi kralengordijn dat bij het interieur van je huis past! Ontdek onderstaand ons assortiment. Goed om te weten: alle kralengordijnen worden kant-en-klaar inclusief bevestigingsmateriaal geleverd.

23 items
Filters

Vliegengordijn met kralen

Met een kralen vliegengordijn houd je eenvoudig muggen, vliegen, wespen en andere insecten buitenshuis. Daardoor kun je de deur heerlijk openzetten op de warme zomerdagen. In ons assortiment kralengordijnen hebben wij een aantal modellen; Chios, Cyprus, Chia en Cesar. Deze modellen hebben allemaal hun eigen vormen en zijn verkrijgbaar in veel diverse kleuren. Of je nu houdt van vrolijke kleuren of van simpele elegantie: je vindt het in ons aanbod.

De kralengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof kralen die om een ijzersterk draad worden gesmolten. Daardoor hebben ze een lange levensduur. De kralengordijnen zijn nauwsluitend, lichtdoorlatend en insectenwerend.

Kralengordijn op maat

Heb je een kralengordijn gevonden dat bij jouw wensen past? Dan hebben we goed nieuws! Bij Jekra kun je kralengordijnen op maat bestellen. Je betaalt bij onze kralen vliegengordijnen per vierkante meter (). Een kralen vliegengordijn wordt op maat gemaakt en de prijs wordt berekend op basis van jouw gewenste afmetingen. Op de productpagina’s van onze vliegengordijnen kun je naast de kleur de gewenste breedte en hoogte aangeven. Daarna wordt het totaal aantal vierkante meters berekend en wordt de totale prijs direct getoond.

Ben je er nog niet helemaal uit welk kralen vliegengordijn past bij jouw interieur? Dan kun je onze gratis kleurstalen bestellen. Daardoor kun je kennismaken met de vormgeving, kleuren en het materiaal van onze vliegengordijnen kralen.

Service van Jekra

Wil je een kralengordijn van hoogwaardige kwaliteit kopen? Dan kun je bij Jekra rekenen op een goede service. Wij kunnen het kralengordijn op maat maken én ervoor zorgen dat deze binnen 1 à 2 werkdagen in huis is. Je profiteert bij ons altijd van snelle levering en gratis verzending. Alle kralengordijnen worden kant-en-klaar geleverd.

Heb je nog vragen over onze kralengordijnen of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.