GRATIS verzending NL+ BE                Betaal veilig achteraf
Levertijd: 1-2 werkdagen*
  GRATIS verzending NL+ BE                Betaal veilig achteraf
Levertijd: 1-2 werkdagen*

Inmeten & montage


Let op: De door u opgegeven hoogtemaat is altijd inclusief de hoogte van de strip. Voor kunststof vliegengordijnen en kralen vliegengordijnen is dit 4 cm. Voor aluminium vliegengordijnen 5 cm.  U dient daar dus rekening mee te houden.

 Inmeten:  ‘in het kozijn’ / plafondmontage
Kiest u ervoor om het vliegengordijn in het kozijn of tegen het plafond te monteren neemt u dan de binnenmaten van het kozijn in de breedte. Voor de hoogte geldt: meet vanaf onderzijde van het kozijn tot één centimeter boven het vloeroppervlak. Denk hierbij aan de drempel en/of sponning. Indien het niet mogelijk is om het vliegengordijn in of op het kozijn te monteren dan kunt u er ook voor kiezen om het vliegengordijn aan het plafond op te hangen.  Voor bevestiging in de dag of aan het plafond kunt u gebruik maken van speciale plafondbevestigingen, dit kan niet met het gratis meegeleverde bevestigingsmateriaal. De plafondbevestigingen kunt u bestellen via onze webshop.


  Inmeten: ‘op het kozijn’ 
Kiest u ervoor om het vliegengordijn op het kozijn /op de dag te monteren neem de buiten maten van het kozijn en zorg dat aan weerszijde het gordijn het gat van de de deur mooi overlapt ( 2 cm aan beide kanten). Voor de hoogte geldt: meet vanaf punt waar het vliegengordijn komt te hangen tot één centimeter boven het vloeroppervlak. Denk hierbij aan de drempel en/of sponning.


   Montage
Om het vliegengordijn ‘op het kozijn’/ op de dag te  bevestigen kunt u gebruik maken van het gratis meegeleverde bevestigingsmateriaal. Dit bestaat uit twee wandbevestigingssteunen van 5 cm breed.

 1. Open het meegeleverde zakje met wandsteunen.
 2. Monteer deze op de plek waar het gordijn komt te hangen, evenredig verdeelt over de breedte van het vliegengordijn. Bevestig de steuntjes met de schroefgaatjes naar beneden.
 3. Hang het vliegengordijn met de achterzijde van de cassette over de uitsparingen van de wandsteunen.
 4. Het vliegengordijn hangt op zijn plek. Geef het enkele dagen om mooi uit te hangen. 

   

  Set wandsteunen

   

   

 

 

 

De waardering van jekravliegengordijnen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 69 reviews.