GRATIS verzending NL+ BE
Levertijd: 1-2 werkdagen*
  GRATIS verzending NL+ BE
Levertijd: 1-2 werkdagen*

Inmeten en montage

Voor de hoogte van het gordijn is het belangrijk dat u de hoogte van de strip, waar de strengen in bevestigd zijn,  meeneemt. Voor kunststofgordijnen en kralengordijnen is deze strip vier centimeter hoog. Aluminiumgordijnen worden gemonteerd in een strip van vijf centimeter hoog.
Let op: de door u opgegeven hoogtemaat is altijd inclusief de hoogte van de strip. U dient daar dus rekening mee te houden.

 Montage ‘in het kozijn’ / plafondmontage
Kiest u ervoor om het gordijn in het kozijn/ in de dag op te hangen neemt u dan de binnenmaten van het kozijn in de breedte. Voor de hoogte geldt: meet vanaf onderzijde van het kozijn tot één centimeter boven het vloeroppervlak. Denk hierbij aan de drempel en/of sponning. Indien het niet mogelijk is om het gordijn in of op het kozijn te monteren dan kunt u er ook voor kiezen om het gordijn aan het plafond op te hangen.  Om het gordijn in de dag of aan het plafond te kunnen bevestigen heeft u speciale plafondbevestigingen nodig, dit kan niet met het gratis meegeleverde bevestigingsmateriaal. De plafondbevestigingen kunt u bestellen via onze webshop.


 Montage ‘op het kozijn’ 
Kiest u ervoor om het gordijn op het kozijn /op de dag te monteren  dan kunt u de buitenmaten van het kozijn nemen en voor de hoogte geldt: meet tot één centimeter boven het vloeroppervlak. Denk hierbij aan de drempel en/of sponning. Voor de breedte geldt: neem de buiten maten van het kozijn en zorg dat aan weerszijde het gordijn het gat van de de deur mooi overlapt ( 2 cm aan beide kanten).

Om het gordijn op de dag te kunnen bevestigen kunt u gebruik maken van het gratis meegeleverde bevestigingsmateriaal. Een aluminium bevestiging strip die u op het kozijn monteert met bijgeleverde schroeven. De strip van het gordijn schuift u hier vervolgens overheen.

 

 

 

 

De waardering van jekravliegengordijnen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 69 reviews.