Levertijd en verzendkosten

 Verzendkosten
Verzending en levering is bij Jekra Vliegengordijnen helemaal gratis voor verzending binnen Nederland en naar België. Wilt u elders uw vliegengordijn laten bezorgen neem dan contact op voor
de exacte verzendkosten of vul uw volledige adresgegevens in tijdens het bestelproces. De verzendkosten worden voor u berekend.

 Levertijd
Voor de verzending van uw bestelling maken we gebruik van de diensten van DPD. Deze verzender is wereldwijd één van de meest betrouwbare partijen en bezorgt tussen 08:00 en 19:00 maandag t/m vrijdag. Wij streven er naar om bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te verzenden. Wij houden een levertijd aan van 1-2 werkdagen. U ontvangt van ons een email zodra uw gordijn verzonden is en later op de dag ontvangt u een email van DPD met daarin de trackingcode. Zo kunt u zelf in de gaten houden wanneer het pakket wordt geleverd. Helaas hebben wij geen invloed op de de levertijden.  Indien het gaat om grotere aantallen gordijnen of uitzonderlijke afmetingen dan kan de levering wat langer duren. Uiteraard nemen wij dan direct na de bestelling contact met u op om u hierover te informeren.