• 0

Nick Beumer

Wij hebben een prima gordijn ontvangen. Op maat gemaakt voor onze 2 openslaande tuindeuren. Deze past echt precies. Mooie kwaliteit en geen vlieg meer te bekennen binnen. Antraciet schakel! TOP!!

Nick Beumer, 05 / 03 / 2018

Inge Brandsma

Heel erg tevreden met ons CHIA – Multi color kralengordijn. Zeer snelle levering, past precies, staat mooi en niet onbelangrijk, geen insect meer binnen!
Bedankt voor de goede service.

Inge Brandsma, 06 / 10 / 2018

Klaas Roelofs

Zondagavond besteld en dinsdagavond hing het gordijn, keurig op maat gemaakt, in de schuifpui. Topservice!

Klaas Roelofs, 24 / 04 / 2019

Verzendkosten & levertijd

 Verzendkosten
Verzending en levering is bij Jekra Vliegengordijnen helemaal gratis voor verzending binnen Nederland en naar België.

 

Land
Verzendkosten
 Levertijd
Nederland
gratis
 1 – 2 werkdagen
België
gratis
 1 – 3 werkdagen
Duitsland
€ 9,95
 1 – 3 werkdagen

Wilt u graag naar een ander land verzenden?
Vraag dan een offerte op bij onze klantenservice (info@jekra.nl), zodat we u kunnen informeren over
de verzendkosten en de voorwaarden.


 Levertijd
Voor de verzending van uw bestelling maken we gebruik van de diensten van DPD. Deze verzender is wereldwijd één van de meest betrouwbare partijen en bezorgt tussen 08:00 en 19:00 maandag t/m vrijdag. Wij streven er naar om bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te verzenden. Wij houden een levertijd aan van 1-2 werkdagen voor verzendingen binnen Nederland. Voor Duitsland en België kan dit variëren van 1-3 werkdagen. U ontvangt van ons een email zodra uw gordijn verzonden is en later op de dag ontvangt u een email van DPD met daarin de trackingcode. Zo kunt u zelf in de gaten houden wanneer het pakket wordt geleverd. Helaas hebben wij geen invloed op de de levertijden.  Indien het gaat om grotere aantallen gordijnen of uitzonderlijke afmetingen dan kan de levering wat langer duren. Uiteraard nemen wij dan direct na de bestelling contact met u op om u hierover te informeren.